reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GADU GADU, czyli co i jak mówią nasze dzieciaki ;)

Powiem Wam, że jestem w szoku, jak czytam te wypowiedzi:) Po prostu w głowie się nie mieści, jakie te maluchy są mądralińskie:) Marcinek też już zaczyna drążyć temat siusiaka i piersi. Ostatnio musiałam się wykąpać przed wizytą u lekarza, a że byliśmy sami w domu, więc Marcinek wszedł do mnie do łazienki. I pierwsze co - zagląda mi do wanny i pyta, czy mam siusiaka:) Bo tatuś ma:) Innym razem przy wieczornej kąpieli chłopaki puszczali bańki - Damian dmuchał, przystawiając bańkę do brzuszka Marcinkowi i ona przysysała się do niego. W pewnym momencie Cinek pokazuje, żeby mu postawić bańkę na jednym cycuszku, potem na drugim, a wtedy z radosnym uśmiechem mówi "Mamusia":)))

reklama
No niezle ustawia Oti wszystkich :-) Tata do roboty ,mama dzieckiem sie zajac :-D

U nas rozmow na temat narzadow intymnych nie ma...tylko kiedys dawno zawsze jak sie rozbieralam wolala "cycy"... ale za to zaczyna "badac siebie" -zdarza jej sie usiasc i zagladac w broszke :-D

U nas cycuszki poznane, bo przecież mama karmi Olge mleczkiem ;-) A propos, ostatnio Miki wkładał sobie pod bluzke moje wkładki laktacyjne:sorry2::-)

Naprawdę teksty dziciaki maja powalające:tak:

normalnie nie mogę, ale te dzieciaki potrafią wymyślić:-D:-D:-D:-D:-D

Iza na punkcie cycuszków ma fioła, jak tylko zobaczy mnie bez bluzki od razu pyta czy poże pogłaskać i się przytuli, no ale jak ją cycusie karmiły 1,5 roku to sentyment pozostaje. Siusiaki interesują ją bardzojak byliśmy na wsi i 4 letni synek kuzynki przebierał się w pokoju to podleciała do niego i koniecznie chciała sobie siusiaka pooglądać :-D ale zupełnie nie wiem jak mam przy Izie nazwać intymne części kobiece, wszystkie nawzwy wydają mi się wulgarne , a wy jak mówicie?:dry::sorry2:

Ja mowie siuasiak i cipka/cipulka....i dupcia :-D
raczej glupio byloby mi mowic"chodz wytrzemy wagine ,albo podetrzemy odbyt":szok::laugh2::laugh2::laugh2: Penis jeszcze z tego wszystkiego najlepiej mi brzmi ;-)

Dzisiaj się uśmiałam z moją babcią. Poszła ze mną i małą do Ogrodu Botanicznego. Pospacerowałyśmy sobie, mała pobiegała, oglądała kaczki,... W końcu usiadłyśy na placu zabaw na ławce, a Werka poszła do piaskownicy, gdzie była dziewczynka w jej wieku mniej więcej. Słuchajcie takiego wersalu jeszcze nie widziałam:-D:-D:-DByło tylko słychać: "proszę", "dziękuję", mogę pożyczyć?", "dobrze",... Z babcią nie mogłyśy wytrzymać ze śmiechu:laugh2::laugh2::laugh2:

Przychodzimy do domu, a Werka zaczyna mówić gdzie była. I tatuś się pyta:
- A co widziałaś?
- Kaćki! Masę kaciek!
- I co jeszcze?
Młoda myśli, więc podpowiadam:
- Wie...
A ona:
- Wie...
Ja:
- Wie...
A Werka:
- Wiem! Wielojiba! (wieloryba):-D