reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GADU GADU, czyli co i jak mówią nasze dzieciaki ;)

reklama
Mi się przypomniało jak byliśmy w Pl i wracaliśmy autem ze Szczecina Mateusz mówi:
- Jestem Teletubiś
- Jaki Teletubiś jesteś?- pytam go na co on mi odpowiada
- Jestem fajny Tubiś Tinky Winky:-D:-D:-D
Strasznie się śmieliśmy z tego bo Matek często przymierza szpilki i torebki i nie mógł być żadnym innym Teletubisiem;-):-D

Oj, mają wyobraźnię te nasze szkraby.

Werka dzisiaj znowu z pełną kulturą:-);-):laugh2:
- Wercia, chodź pomóc mamie sprzątać Twoje zabawki.
- Nie, nie, mamusiu, dziękuję.
- Ale chyba wypadałoby pomóc mamie, co?
- Mamusiu, dasz sobie radę sama.

Młoda dzisiaj podeszła do swojego tatusia, położyła mu łapki na policzkach i zaczęła go klepać ze słowami na ustach: "Kundlu paskudny!" (usłyszała jak tatuś bawiąc się z psicą tak mówił). No nieźle...

Wracamy ze spaceru i psica nas wyczuła i zaczęła szczekać. Zanim otworzyłam drzwi moja latorośl rzekła: "Będziesz Ty cicho do jasnej cholery?!". Hmmmm... Pies się uciszył, a mnie zatkało...:szok:

Ostatnia edycja:
Dobra, dobra, ja już nie nadążam za jej tekstami. Powinnam z dyktafonem za nią latać:-D
A faktycznie jest duża i jak mówię, że niedawno skończyła 2 latka, to się ludzie pukają w głowę i mówią, że coś chyba mi się pomyliło;-)
Wysoka jest (ciuszki 98/104, a bucik 25, i lada moment 26 będzie:szok::szok::szok:), tylko po kim???:confused: Może po listonoszu:-D:-D:-D

No nieźle Weronika!!!! "kundlu paskudny" mnie rozbroiła maksymalnie :):)_:)

Rusałko a może to jest "R...k we are"? R...k to wasze nazwisko ale nie chcę go na ogólnym wątku cytować ;)

reklama
Super wątek !!!! przeczytałam od początku i uśmiałam się jak dzika :-D:-D:-D
Iza nadaje już podobnie do Matiego i Wojtusia, mówi całymi zdaniami , i też jest zafascynowana siusiakami, ostatnio pyta:
-mamo a ty masz siusiaka?
- nie Izuś dziewczynki nie mają siusiaków
- ja mam! malutkiego!:-D

no bo jak to może być żeby Iza czegoś nie miała;-):-D

no i stałe pytanie:
-co robiła s rano mamo?
i jak jej nie odpowiem bo pyta już o to po raz setny to sama sobie odpowiada:
wstałam, ubrałam się, umyłam zęby i poszłam do pracy.:-)

ale najlepszy tekst żuciła ostatnio jak zobaczyła dziadka duży brzuch bez koszuli:
-dziadek ma w brzuchu dzidzię!!!:-D:-D:-D

Do góry