reklama
Mi się przypomniało jak byliśmy w Pl i wracaliśmy autem ze Szczecina Mateusz mówi:
- Jestem Teletubiś
- Jaki Teletubiś jesteś?- pytam go na co on mi odpowiada
- Jestem fajny Tubiś Tinky Winky
Strasznie się śmieliśmy z tego bo Matek często przymierza szpilki i torebki i nie mógł być żadnym innym Teletubisiem;-)
- Jestem Teletubiś
- Jaki Teletubiś jesteś?- pytam go na co on mi odpowiada
- Jestem fajny Tubiś Tinky Winky
Strasznie się śmieliśmy z tego bo Matek często przymierza szpilki i torebki i nie mógł być żadnym innym Teletubisiem;-)
mama Marcinka
Mama czerwcowa' 06 mam na imię Asia:)))
Ciekawe co by na to powiedziała była pani rzecznik praw dziecka)) A Matek widać doskonale orientuje się w niuansach teletubisiowych)))
Oj, mają wyobraźnię te nasze szkraby.
Werka dzisiaj znowu z pełną kulturą:-);-)
- Wercia, chodź pomóc mamie sprzątać Twoje zabawki.
- Nie, nie, mamusiu, dziękuję.
- Ale chyba wypadałoby pomóc mamie, co?
- Mamusiu, dasz sobie radę sama.
Młoda dzisiaj podeszła do swojego tatusia, położyła mu łapki na policzkach i zaczęła go klepać ze słowami na ustach: "Kundlu paskudny!" (usłyszała jak tatuś bawiąc się z psicą tak mówił). No nieźle...
Wracamy ze spaceru i psica nas wyczuła i zaczęła szczekać. Zanim otworzyłam drzwi moja latorośl rzekła: "Będziesz Ty cicho do jasnej cholery?!". Hmmmm... Pies się uciszył, a mnie zatkało...
Werka dzisiaj znowu z pełną kulturą:-);-)
- Wercia, chodź pomóc mamie sprzątać Twoje zabawki.
- Nie, nie, mamusiu, dziękuję.
- Ale chyba wypadałoby pomóc mamie, co?
- Mamusiu, dasz sobie radę sama.
Młoda dzisiaj podeszła do swojego tatusia, położyła mu łapki na policzkach i zaczęła go klepać ze słowami na ustach: "Kundlu paskudny!" (usłyszała jak tatuś bawiąc się z psicą tak mówił). No nieźle...
Wracamy ze spaceru i psica nas wyczuła i zaczęła szczekać. Zanim otworzyłam drzwi moja latorośl rzekła: "Będziesz Ty cicho do jasnej cholery?!". Hmmmm... Pies się uciszył, a mnie zatkało...
Ostatnia edycja:
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Hahaha-dobra ta Twoja Wercia :-)
A swoja droga to na tej fotce wyglada mi na 3 latke :-)
A swoja droga to na tej fotce wyglada mi na 3 latke :-)
Dobra, dobra, ja już nie nadążam za jej tekstami. Powinnam z dyktafonem za nią latać
A faktycznie jest duża i jak mówię, że niedawno skończyła 2 latka, to się ludzie pukają w głowę i mówią, że coś chyba mi się pomyliło;-)
Wysoka jest (ciuszki 98/104, a bucik 25, i lada moment 26 będzie), tylko po kim??? Może po listonoszu
A faktycznie jest duża i jak mówię, że niedawno skończyła 2 latka, to się ludzie pukają w głowę i mówią, że coś chyba mi się pomyliło;-)
Wysoka jest (ciuszki 98/104, a bucik 25, i lada moment 26 będzie), tylko po kim??? Może po listonoszu
reklama
Super wątek !!!! przeczytałam od początku i uśmiałam się jak dzika
Iza nadaje już podobnie do Matiego i Wojtusia, mówi całymi zdaniami , i też jest zafascynowana siusiakami, ostatnio pyta:
-mamo a ty masz siusiaka?
- nie Izuś dziewczynki nie mają siusiaków
- ja mam! malutkiego!
no bo jak to może być żeby Iza czegoś nie miała;-)
no i stałe pytanie:
-co robiła s rano mamo?
i jak jej nie odpowiem bo pyta już o to po raz setny to sama sobie odpowiada:
wstałam, ubrałam się, umyłam zęby i poszłam do pracy.:-)
ale najlepszy tekst żuciła ostatnio jak zobaczyła dziadka duży brzuch bez koszuli:
-dziadek ma w brzuchu dzidzię!!!
Iza nadaje już podobnie do Matiego i Wojtusia, mówi całymi zdaniami , i też jest zafascynowana siusiakami, ostatnio pyta:
-mamo a ty masz siusiaka?
- nie Izuś dziewczynki nie mają siusiaków
- ja mam! malutkiego!
no bo jak to może być żeby Iza czegoś nie miała;-)
no i stałe pytanie:
-co robiła s rano mamo?
i jak jej nie odpowiem bo pyta już o to po raz setny to sama sobie odpowiada:
wstałam, ubrałam się, umyłam zęby i poszłam do pracy.:-)
ale najlepszy tekst żuciła ostatnio jak zobaczyła dziadka duży brzuch bez koszuli:
-dziadek ma w brzuchu dzidzię!!!
Podziel się: