reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GADU GADU, czyli co i jak mówią nasze dzieciaki ;)

reklama
Ja walczę z nowym powiedzeniem Mateusza ale ręce mi opadają bo niezwracanie uwagi nie pomaga jak tylko Mateusz zobaczy coś dziwnego albo nowego to mówi:
- kur...a jeb...na co to było?:wściekła/y::szok::szok::szok:

tu kurwe tez oznacza zakret...ale i tak juz sie spotkalam wiele razy jak sobie wypowiedzialam to magiczne slowo ze zaraz ktos powiedzial"ooo z polski "... Ano z polski ,aa coooo:shocked2::growl::-D

Cześć Dziewczyny!!!
Super wątek, uśmiałam się do łez:-D:-D:-D

Moja Wercia do mnie ostatnio:
- Mamo, ale ja jestem za mała...:-(
- Ale na co Werciu jesteś za mała?
- Na prowadzenie autka...:szok:;-)

- Werka, chodź idziemy z pieskiem na spacer.
- Nie, nie, mamusiu, dziękuję.
- Ale Becia chce siusiu i trzeba z nią wyjść.
- Nie, nie, naprawdę dziękuję. Teraz bawię się w piknik.

reklama
wysoka asertywnosc - pełna kulturka:tak::-D:-D

a u nas ostatnio smiech do łez..bo Klaudia po ang. "thank you" wymawia prawie identycznie jak sie mówi "fuck you":baffled::baffled::baffled:

a co jeszcze jes smieszne..jak powiesz -
-Klaudia powiedz cos po angielsku
a Klaudia
-łoiszcyszcy ba łiaa - jakies takie odgłosy z akcentem i belkotem angielskim..No czasem sie zastanawiamy, czy faktycznie nie mówi czegos sensownego w j. ang..a my po prostu nie rozumiemy:-D:-D:-D

Do góry