reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Franuś, 30 tc, 1010kg

reklama
Aelreda, no jasne...Przyslij ją do nas na wczesniaki, wszystkie z nia porozmawiamy. Tu sa dziewczyny z dzieciaczkami z 24 tygodnia nawet..
Niech przyjdzie do nas, my ja już postawimy na nogi:)

A tak w ogóle to padłam ze zdjęcia Wiktorka!:)
Boskie:)

A co u nas - antybol leci tydzień, dr kazała utrzymać dzis przez kolejnych 5 dni, mozemy za to zacząć schodzić z atomowych dawek sterydów. Ufff
Zdrówka dla dzielnego Franka !!!

Taaaaak?
No synia ostatnio wykorzystałam do napisania kilku zdań:)

Tak naprawdę to zmęczona jestem strasznie (od powrotu do pracy w październiku ub r marzę o dobie dłuższej o jakieś 5 godzin) i zestresowana, bo w środę PZG i druga część testu DSR, w czwartek komisja orzekająca o niepełnosprawności (aż mi się żołądek ściska jak pomyślę jak Franio bedzie to przezywał) no i w następnym tygodniu diagnoza w Opolu.
Musze dzis napisać wypracowanie dla p logopedki i naszej neurolog.

Myślę, ze mogę napisać ze Franio już jest w 100% zdrowy:)
Rozrabia za 5:)

Ps. Obiecuje, że dziś coś szrajbne na blogu:)

reklama
Do góry