reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Franuś, 30 tc, 1010kg

reklama
Agata..spokojnie. Nie musisz karmić maluszkó z zegarkiem w reku. Ważne, żeby dobowo bilans sie zgadzał. Może na następnym karmieniu krasnalki zjedzą więcej?
Nie dziwie sie Twoim nerwom, bo początkowo wszystko niepokoi..
Zapisujesz sobie ile pokarmu maluchy zjadaja w ciągu doby?
Masz wagę? Początkowo ważenie maluszków jest naprawde szalenie ważne.

No to zaczęlismy diagnozowanie się w Prodeste.
Mamy za soba wywiad ze mną - 2,5 godz
I pierwszy rzyg też za nami.
Jeszcze dwa dni ino.

Aga, doczytałam wszystko na blogu. Trzymamy kciuki, dacie radę! Oby tamtejsi specjaliści potrafili Wam pomóc a diagnoza była jak najbardziej korzystna i dobrze rokująca.
PS. Mnie też by pytanie o spadające liście zupełnie zaskoczyło. Człowiek myśli że sobie wszystko, dosłownie wszystko opracował i przemyślał, a jednak!

jesteśmy po diagnostyce - ok 3 tygodni poczekamy na opinię. W sumie Frania ogladało 6 speców.
Dostałam dzis opinię psychologiczną z PZG. Hm..jest taka-se. Ale innej się nie spodziewałam.
Wszystko opisze dzis wieczorem na blogu.
Kurcze, troche mam takie roztrojenie jaźni przez naszego bloga:)
Ale..która ciotka franiowa ciekawa, zapraszam do lektury za jakąś godzinkę - dwie.
:)

Aguś, czytam Was na bierząco i trzymam kciuki. Pamiętaj, że jak tylko bedziesz we Wrocławiu to zapraszam na kawę! No i jak Franula dojżeje to ciotka zaprasza na zwiedzanie kliniki dla krówek, koników i takich tam:)
Usciski
Vetka
A my walczymy z mega alergią skórną Nadii i oczywiscie nie wiemy co ja uczula:( w nastepnym tyg próbujemy robic testy a nóż cos się uda znaleźć

Ale ż sie ciesze ze się odezwałas!:)
Mam nadzieje, że niedługo znowu sie spotkamy:)

W razie czego pamiętaj ze u nas za plotem Centrum pulmonologii i Alergologii;-)

reklama
My po 2dniowym maratonie wrocławskim.
Juz dzis nie dam rady opisac na blogu, więc tu tylko hasłowo:
- po rezygnacji z logorytmiki wreszcie Franio nie wymiotuje
- aparaty odebrane z serwisu (150 zł)
- musimy zrobic nowe wkładki - za 2 tyg
- aparaty podgłosnione o 10%, reakcja Frania super
- endokrynolog ułozyła nam mega skomplikowany schemat podawnia euthyroxu, bo raz że TSH znowu zwariowało, dwa: Franio bardzo bardzo kiepsko rosnie.
Tu na wykresie widac jak słabo zaczął rosnąc krasnalek, gdy zaczęły sie problemy z niedoczynnoscia tarczycy (ok. 9 mies.)

Do góry