reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Franuś, 30 tc, 1010kg

As, Kuba jest niesamowity:) taka równowaga!!!:)
Twój trzeci skarbus coraz wiekszy, cudnie:)
Dbasz o siebie? Tzn o Was?;-)

Dziekuje dziewczyny za zyczenia zdrowia dla Franca.
Dziś gorączkował kurczaczek, apetyt niemal zerowy (pisze niemal, bo jak zobaczył opakowanie ptasiego mleczka, pokazał paluszkiem i powiedział "mam" - czyli 'mniam', czyli idzie ku lepszemu...tfu tfu

Mamy w przyszłym tygodniu bardzo wazne dwie wizyty lekarskie - neurologa i genetyków. Ogromnie mi na nich zalezy. Mamy omówic wyniki badań genetycznych frania a z neurologiem porozmawiać o terapii słuchu i mapowaniu mózgu. Czy pojedziemy zalezy od jutrzejszego samopoczucia Frania, od tego czy stanie na nogi. Jesli nadal bedzie goraczkował, to wyjazd odwołujemy..

reklama
As, Kuba jest niesamowity:) taka równowaga!!!:)
Twój trzeci skarbus coraz wiekszy, cudnie:)
Dbasz o siebie? Tzn o Was?;-)

Dziekuje dziewczyny za zyczenia zdrowia dla Franca.
Dziś gorączkował kurczaczek, apetyt niemal zerowy (pisze niemal, bo jak zobaczył opakowanie ptasiego mleczka, pokazał paluszkiem i powiedział "mam" - czyli 'mniam', czyli idzie ku lepszemu...tfu tfu

Mamy w przyszłym tygodniu bardzo wazne dwie wizyty lekarskie - neurologa i genetyków. Ogromnie mi na nich zalezy. Mamy omówic wyniki badań genetycznych frania a z neurologiem porozmawiać o terapii słuchu i mapowaniu mózgu. Czy pojedziemy zalezy od jutrzejszego samopoczucia Frania, od tego czy stanie na nogi. Jesli nadal bedzie goraczkował, to wyjazd odwołujemy..
Aguś i jak z wyjazdem?
Jak gorączka ?

Moja Karolinka coraz większa i silniejsza ,dlatego też coraz większe skurcze chyba niestety .Do tego stres i leżenie w łóżku mam zapewnione cały weekend .
Na szczęście pewnie we wtorek wizyta w szpitalu i może coś więcej profesor mi powie na temat tych skurczy .:sorry::sorry:
Trzymam za Was kciuki .

As, bierzesz coś rozkurczowego? Przy Natce brałam po 12 tabletek No-Spy dziennie, przy Francu to już fabryką chemiczna byłam.;-)

Franiu wczoraj wiec zorem wziął ostatnia dawke p/gorączkowego. Wydaje mi sie, ze nasza dr dzis zdecyduje za mamy jechac do Wawy. Chcemy podróż rozłozyc w razie czego na 2 tury, zeby mały nie był zbytnio zmęczony. To jednak niestety oznacza wieksze koszty wyjazdu:( Ale cel jest wiadomy

As, bierzesz coś rozkurczowego? Przy Natce brałam po 12 tabletek No-Spy dziennie, przy Francu to już fabryką chemiczna byłam.;-)

Franiu wczoraj wiec zorem wziął ostatnia dawke p/gorączkowego. Wydaje mi sie, ze nasza dr dzis zdecyduje za mamy jechac do Wawy. Chcemy podróż rozłozyc w razie czego na 2 tury, zeby mały nie był zbytnio zmęczony. To jednak niestety oznacza wieksze koszty wyjazdu:( Ale cel jest wiadomy

Tak biorę maksymalną dopuszczalną ilość Nospy i 500 mg magnezu ,do tego leżenie.
Wstaję tylko do Wć i coś ewentualnie zjeść ...
Na koniec z Kubusiem to już Nospe dostawałam domięśniowo ,bo tabletki nie działały ...
Też była fabryką chemiczną ;-):tak::sorry2::sorry2:
Będzie dobrze .
Aga cel uświęca środki .
Wierzę w Was .
Dacie radę !!!!

Kochane, dzień bez pawia i gorączki!!!!:tak:
Antybol na 10 dni, tu b.z. Decyzja dr zapadła: w czwartek widzimy się w IMiDz w Wawie.
Wyjedziemy juz we wtorek, żeby drogę rozłożyć na 2 etapy, zeby krasnal wytrzymał. Jak jest ciepło mona jechac na raz, zawsze to mozna wyjść na chwilę z auta, przeiwtrzyc sie, ale przy tej pogodzie...Dla nas to 9-10 godz jazdy:(

Vetka, kawka we Wrocku to wiosna chyba dopiero. Teraz unikami skupisk ludzkich jak ognia.
Na ile to oczywiście możliwe..

reklama
No super Aga! Franula wiedział jak ważne są te planowane wyjazdy i szybko się pozbierał.
Trzymam kciuki żeby podróż jak i same wizyty przebiegły pomyślnie :tak:
A dla Ciebie Aguś dużo siły i zdrówka życzę :-)

Do góry