reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Franuś, 30 tc, 1010kg

Wracajac do starego tematu - nowe okulary od wczoraj na nosie. Dobrze jest widziec taki ostry świat:)

Jutro rano ruszamy na kolejny turnus Frania. Boże..chyba już 9?..W każdym razie pierwszy w tym roku:)
Mam nadzieje, że Franula sie nie pochoruje, że na pierwszych zajeciach nie bedzie urządzal pokazówek z pawieniem, że maksymalnie wykorzystamy ten czas, ze spotkam sie ze znajomymi mamami i bedziemy mogły sobie pogadać nocami jak to tylko między nami mamami sie da..
Oby Franulek skorzystał z tego turnusu jak najwięcej.

reklama
Franulku kochany udanego turnusu, pozwól mamusi trochę poplotkować, poodpoczywać i ty oczywiście też rozejrzyj się za jakąś kandydatką na dziewczynę bo już pora!!!!!
A tak poważnie to czekamy z niecierpliwością na relację z turnusu !!!! BUZIACZKI

Aga trzymam kciuki za Wasze zdrówko i za Wasz odpoczynek .
Korzystaj z każdej wolnej chwili dla siebie ,bo to też jest bardzo ważne .
Życzę największych efektów turnusu jakie tylko są możliwe.
Czekam z niecierpliwością na relację od Ciebie .
Zdrówka ,zdrówka ,zdrówka :tak::-):-)

mamusiu frania życzymy zdrówka i owocnego pobytu na turnusie. widziałam wasze filmiki a wlasciwie filmiki frania i jest super kochanym facetem z roześmianą buzią-coś pięknego. wszytskiego dobrego.

reklama
Kochane, jestesmy w polowie turnusu.
jest na pewno najcięższy i najbardziej bogaty w przezycia ze wszystkich dotychczasowych..(dzis jedna mama zapytała mnie czy MIMO WSZYSTKO nie żałuje ze tu przyjechałam;-)), nie żałuję. Wszyscy robią maksymalnie dużo by pomóc Franiowi. Wszystkie jego problemy widze jak na dłoni.
Nie jest to łatwe...
Ale wierze, wierzę, że znowu mu trochę pomożemy..

Terapeuci zaproponowali mi wprowadzenie gestów wizualizacyjnych. Dr Łada tez o tym ostatnio wspominała.
Ucze sie, uczye i...głowe mam już kwadratową:)
Ale potrafimy juz np pokazac FRA-NIO - palec w poziomie na wgłębienie powyżej brody a potem na skrzudelko nosa.

Pani rehabilitantka jest zachwycona małym:) Powiedziałą mi, że nigdy by nnie przypuszczała, że Franulek ma za soba taka historię.. Za to trzeba małemu SI. Duuużo SI

I to tyle w skrócie.
Reszta na blogu:)

A na koniec prosba:

Franiowy blog jest w finale konkursu Blog Roku 2011. Ponownie bardzo proszę o głosy na Frania.
Wystarczy wysłać sms na nr 7122 o treści A00207 (cena 1,23 zł).
Z 1 telefonu można wysłac tylko 1 sms. Cały dochód z smsów będzie przekazany na turnusy rehabilitacyjne dla niepełnosprawnych.
Dziękujemy za każdy głos:)
dzielny Franek

Do góry