reklama
FraniowaMama
mama Natalki i Frania
edycja bo złe siatkihttp://www.siatkicentylowe.edziecko.pl/
Ostatnia edycja:
wiolunia82
Fanka BB :)
Ulala...gratulacje dla Frania. Mama, niech Ci synio rośnie!!
sylwetka74
No ładnie idzie wszystko w górę :-) Jeszcze momencik i ze wzrostem Franio będzie w siatce.
FraniowaMama
mama Natalki i Frania
Cos sie schrzaniło i nie moge edytować, tak powinno być: Te domowe pomiary Franca zaskoczyły mnie Wygląda na to, że od wprowadzenia euthyroxu mały urósł aż 6-7 cm!! Euthyrox Franiu bierze dopiero od 3 miesięcy!! Naniosłam wagę i wzrost Frania na siatkę centylową. Tak oto mój syniu wygląda: Wzrost - pięęęekna tendencja zwyżkowa
sylwetka74
pochrzaniło nie pochrzanilo. najważniejsze, że widac jak cudownie Franio idzie w góre!!!!!
FraniowaMama
mama Natalki i Frania
kurka, nie moge ani edytowac, ani usunąc tamtego postu..hm niewazne. Druga wersja obowiązuje Kurcze, zaskoczona jestem
mamaPaulinki
mama kochanego śmieszka
Nie mam czasu dziś zbyt wiele ale nie mogę sobie darować, pięknie Ci Franiu urósł A waga to w ogóle marzenie...
U nas dziś tak: waga 8900g, wzrost 81-82cm.
Waga mnie zaskoczyła, co nie zmienia faktu, że malutko na 21 miesięcy:-(
U nas dziś tak: waga 8900g, wzrost 81-82cm.
Waga mnie zaskoczyła, co nie zmienia faktu, że malutko na 21 miesięcy:-(
no jak pięknie rosne.
a teraz powiem ze synek od sąsiadki 2m-ce starszy od Oskarka waży 12,5 kg wzrost 85 cm. urodzony o czasie ,bezproblemowo . to chyba sprawy genetyczne z tym wzrostem.
dorota malutka czy nie ale zato jaka urocza
a teraz powiem ze synek od sąsiadki 2m-ce starszy od Oskarka waży 12,5 kg wzrost 85 cm. urodzony o czasie ,bezproblemowo . to chyba sprawy genetyczne z tym wzrostem.
dorota malutka czy nie ale zato jaka urocza
reklama