reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Franuś, 30 tc, 1010kg

reklama
As, dzięki:) A jak Ty się czujesz kochana?
Aguś u mnie coraz lepiej.:tak:
We wtorek moja iskierka miała już 2,5 cm i było wszystko dobrze ,więc powolutku zaczynam się cieszyć ciążą .:tak:
Do tej pory to był paniczny strach o każdy dzień.:sorry2::sorry2:
Jestem na podtrzymaniu ,bo trofoblast nisko i brzuch mi mocno twardnieje ,więc profilaktycznie Luteina i No-spa .
Staram się dużo leżeć i wypoczywać ,ale wiesz jak to jest przy dzieciach.
Odpoczywam jak są w szkole :-D:-D:-D:-D
Nadal trzymam kciuki za krasnalka.:tak::tak::tak:

Usg wyszło w normie, ale tego się własciwie nie spodziewałam.
Dzięki pomocy naszej dr z Wrocławia mamy juz na jutro wyznaczona wizytę u endokrynologa we Wrocławiu! U dr, która cieszy się świetną opinią. Jutro zweryfikujemy;-)
Siadam zaraz więc do spisywania wyników Frania z 2 lat, na wszelki wypadek też zrobię siatki centylowe.

Dla równowagi - dziś znowu mieliśmy jazde z końcówka od aparatu.
Mały dwa razy zwymiotował z nerwów, znowu grzebanie w uchu..masakra po prostu.
Jeszcze trochę a nie da sobie dotknąć uszu.
O noszeniu aparatów nie wspomnę.
Niedługo powtórne badanie we Wrocławiu (tym razem prywatnie), jesli wyniki pokryją się z wynikami poprzednimi, zrobimy wszystko, żeby kupić małemu aparaty jak najszybciej. Rozmawiałam dziś z koleżanka, która już jakiś czas temu oferowała mi, że jak bedziemy potrzebowac większej kasy, to żebym pamietała, ze na nię moge liczyć. Mimo, że z nas tacy mało wypłacalni kredytobiorcy:) Spytałam ją dzis, czy w razie czego pożyczka aktualna, powiedziała, że tak. Mam tez informację o planowej akcji zbiórki pieniędzy na aparaty franiowe (narazie nie chcę pisać gdzie, żeby nie zapeszyć, ale na dziś wygląda na to ze akcja pewna na 99%). No i ta akcja daje mi nadzieję, że w razie czego dług moglibysmy spłacić.
Najwyraźniej trafił nam się jakiś felerny egzemplarz z banku aparatów..

Przed nami teraz 3 dni wyjazdów do Wrocławia.
Jutro ruszamy o 7 rano. Obiecałam sobie, że dzis wystawię tylko kilka rzeczy na All i max o 23 ide spać.
Starość nie radość, coraz większe mam problemy z ładowaniem akumulatorów;-)

As, bardzo się cieszę, ze z maleństwem wszystko ok.
Życzę Ci, abys dotrwała minimum do 36 tygodnia, pięknie przytyła (a co;-)) i urodziła pieknego, zdrowego, różowiutkiego, pulchnego bobasa:tak:

aga dobrze ,że wyniki w normie.
Trzymam kciuki za jutrzejszą i następne wizyty.:-):-):-)
Dziękuję za życzenia.
Przydadzą się na pewno. :tak::tak:

Bidny Franiula :-(, a tego nie idzie tam jakoś przykleić???
Super ze dzisiejsze badania ok:tak: trzymam kciuki za jutrzejsze i oby bez żadnych cyrków z aparatami i innymi złośliwościami rzeczy martwych.

As - niech Ci tam fasolka zdrowo kiełkuje;-)

Agnieszko jak przeczytałam o tym aparacie słuchowym... to rece opadają! rozpacz po prostu!
Mam nadzieje ze wyjdziecie w koncu na prostą...
Powiedz mi jeszcze w doborze aparatów rodzaju i marce będziecie sie konsultować? Bo wiesz przydałby sie fachowiec który nie jest ze tak powiem skorumpowany profitami....

reklama
Do góry