no pewnie że nieżle a z tą pobódką to sam sie budzi czy dajesz mu na śpicha mleczko? Oskarka właśnie tak karmiłam nocą , wstawałam zanim zgłodniał , szykowałam amam i wciskałam na śpioszka , wcinał i spał dalej
reklama
FraniowaMama
mama Natalki i Frania
na jakiego spiocha:0 Budzi się z takim wrzaskiem, że umarłego by obudził
Obok łóżka na szafce nocnej mam podgrzewacz z butlą, obok 1 puszka kaszy, 1 puszka mleka..szybko mieszam i już. Odkąd wróciłam do pracy budze męża zeby nakarmił Franka. Ja tylko przygotowuje mieszankę. R wstaje i na spika karmi Frania (tzn on spi a Franc zajada Cudny widok
Co z tym allegro, bo nie zrozumiałam na tamtym wątku??
Obok łóżka na szafce nocnej mam podgrzewacz z butlą, obok 1 puszka kaszy, 1 puszka mleka..szybko mieszam i już. Odkąd wróciłam do pracy budze męża zeby nakarmił Franka. Ja tylko przygotowuje mieszankę. R wstaje i na spika karmi Frania (tzn on spi a Franc zajada Cudny widok
Co z tym allegro, bo nie zrozumiałam na tamtym wątku??
FraniowaMama
mama Natalki i Frania
o cholera..a jakie komentarze ma ten sprzedawca?
Cos ci w ogóle odpowiedział?...
Cos ci w ogóle odpowiedział?...
Aga jak kupowałam miał prawie same p[ozytywy ,teraz ponad 40 negatywów !!! pisał że problemy z pakowaniem , potem że zwróci kase , teraz już wogóle nieodpisuje wiec zgłosiłam spór do alegro. niby tylko 40 zł, ale ....
FraniowaMama
mama Natalki i Frania
ale piechota nie chodzi.
Daj znac jak sie sprawa rozwiąże.
Daj znac jak sie sprawa rozwiąże.
mamaPaulinki
mama kochanego śmieszka
Mogę Wam powiedzieć, nic się nie da chyba, ze sprawę na policję zgłosisz, ale za 40 zł nic mu nie zrobią, chyba, ze więcej takich zgłoszeń będzie. Miałam 2 razy taką sytuację, jedyne co to zablokowali konta tym osobom ale co z tego jak można drugie założyć :-(
monik75
Mama Mai i Oskarka
Aga ja już od dawna Cie podziwiam za super zorganizowanie i silną osobowość. A z tym krótkim spaniem to lepiej nie przesadzaj i jak tylko masz okazję to lepiej dać trochę fory organizmowi, bo przecież Franiowi i Natalce potrzebna jest zdrowa mama ;-)
Na Allegro też już się sama nie raz nacięłam.
Na Allegro też już się sama nie raz nacięłam.
reklama
FraniowaMama
mama Natalki i Frania
Dziewczyny, kupujcie na aukcjach Frania, problemów nie będzie Najwyżej wstydu mi na całe BB narobicie
Jutro usg tarczycy krasnala.
Jutro usg tarczycy krasnala.