reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Franuś, 30 tc, 1010kg

Beti, naucz mnie proszę:)

Isiak, gdy wpłacasz darowiznę na subkonto dziecka w naszej Fundacji to cała suma trafia na nie. Dostawałam często od znajomych informację, że wpłacili sume na Frania, gdy została zaksięgowana dawałam im znac, że juz jest i zwsze to była ta suma, którą wpłacili.
Dziękujemy za kibicowanie:)

A ja jestem po pierwszym dniu pracy. Po nieprzespanej nocy czuje się jakby traktor po mnie przejechał. Zaraz głowa padnie mi na klawiaturę:0 Ale nie...All czeka.
Uczelnia poszła mi max na rękę - prosiłam o ułożenie zajęć w pon i wtorki, zebym resztę tygodnia mogła przeznaczyć dla Frania. I tak mam!
Radek zrezygnował z pracy.. Musieliśmy tak zrobić, bo...takie życie. O kasę chodzi.. Wracając do pracy moge odwiesic działalność, zawsze jakiś papierek wpadnie do przetłumaczenia (mam nadzieje przynajmniej) i jakoś dorobię na boku. Mam nadzieję tylko, że nic sie nie wydarzy w ciągu tego roku,że nie wywalą mnie i że nie będziemy generalnie żałowali tej decyzji.

A w kwestii wydarzeń - pojechałam po pracy do laboratorium odebrać wyniki Frania.
Ręce mi opadły... Morfologia z kosmosu, TSH znowu podwyższone... Od razu poszłam do naszej dr, kazała wyniki powtórzyc, bo...są z kosmosu.
Dzwoniłam już do naszej dr z IMiDz i jak usłyszała to, powiedziała, ze w takim razie ustawi nam na 1.XII (wtedy mamy neurologa i chirurga) także endokrynologa.
Poza tym berodual i pulmicort b.z.

Ostatnia edycja:
reklama
Albo PowerPoint. Moje dzieci w nim śmigają, ja nie mam pojęcia. Oni mają to w szkole na zajęciach. Tworzą czasem, że szok.
A tak swoją drogą to zawsze coś, nie Agus? :(
Trzymaj się dzielnie i dużo zdrówka.

Betti, a ten windows movie maker to pewnie płatny program?
Aga, wiem o co chodzi z PP:) Ja durnej prezentacji nie potrafię w nim zrobić..:zawstydzona/y:
I jak piszesz - nuda potrzebna od zaraz..

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, najważniejsze!!!

Już moge ogłosic, że POŻEGNALISMY PANA DUDUSIA:tak:

Wieczorne mleczko idzie z bidoniku, próba zasąpienia nocnych butli bidonem narazie nie przeszła. Tu trzeba najwyraźniej jeszcze troszke czasu:tak:

reklama
Do góry