reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Franuś, 30 tc, 1010kg

Beti, naucz mnie proszę:)

Isiak, gdy wpłacasz darowiznę na subkonto dziecka w naszej Fundacji to cała suma trafia na nie. Dostawałam często od znajomych informację, że wpłacili sume na Frania, gdy została zaksięgowana dawałam im znac, że juz jest i zwsze to była ta suma, którą wpłacili.
Dziękujemy za kibicowanie:)

A ja jestem po pierwszym dniu pracy. Po nieprzespanej nocy czuje się jakby traktor po mnie przejechał. Zaraz głowa padnie mi na klawiaturę:0 Ale nie...All czeka.
Uczelnia poszła mi max na rękę - prosiłam o ułożenie zajęć w pon i wtorki, zebym resztę tygodnia mogła przeznaczyć dla Frania. I tak mam!
Radek zrezygnował z pracy.. Musieliśmy tak zrobić, bo...takie życie. O kasę chodzi.. Wracając do pracy moge odwiesic działalność, zawsze jakiś papierek wpadnie do przetłumaczenia (mam nadzieje przynajmniej) i jakoś dorobię na boku. Mam nadzieję tylko, że nic sie nie wydarzy w ciągu tego roku,że nie wywalą mnie i że nie będziemy generalnie żałowali tej decyzji.

A w kwestii wydarzeń - pojechałam po pracy do laboratorium odebrać wyniki Frania.
Ręce mi opadły... Morfologia z kosmosu, TSH znowu podwyższone... Od razu poszłam do naszej dr, kazała wyniki powtórzyc, bo...są z kosmosu.
Dzwoniłam już do naszej dr z IMiDz i jak usłyszała to, powiedziała, ze w takim razie ustawi nam na 1.XII (wtedy mamy neurologa i chirurga) także endokrynologa.
Poza tym berodual i pulmicort b.z.

Ostatnia edycja:
reklama
Albo PowerPoint. Moje dzieci w nim śmigają, ja nie mam pojęcia. Oni mają to w szkole na zajęciach. Tworzą czasem, że szok.
A tak swoją drogą to zawsze coś, nie Agus? :(
Trzymaj się dzielnie i dużo zdrówka.

Betti, a ten windows movie maker to pewnie płatny program?
Aga, wiem o co chodzi z PP:) Ja durnej prezentacji nie potrafię w nim zrobić..:zawstydzona/y:
I jak piszesz - nuda potrzebna od zaraz..

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, najważniejsze!!!

Już moge ogłosic, że POŻEGNALISMY PANA DUDUSIA:tak:

Wieczorne mleczko idzie z bidoniku, próba zasąpienia nocnych butli bidonem narazie nie przeszła. Tu trzeba najwyraźniej jeszcze troszke czasu:tak:

reklama
Do góry