reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Franuś, 30 tc, 1010kg

Ręce opadają :no::no::no: To niedorzeczne, 2 lata i jest za duży??? :szok: Nie wiem co powiedzieć, Aga nie rycz, bo ja też już mam łzy w oczach, tyle chcesz zrobić dla swojego dziecka poświęcić wszystko i masz związane ręce :-:)-:)-( Mogę Cię tylko wirtualnie przytulić, przykro mi :-(

A ja chyba nie mam szans tutaj na dobrego logopedę :-( Mam ochotę się wynieść, bo wszyscy mnie odsyłają bo trudny przypadek, bo się nie podejmą bla bla bla...

reklama
Podczas ubiegłotygodniowej wizyty nasza p neurolog zauważyła, że jest problem z kresą białą u małego. Dziś nasza p Natalia okleiła małemu brzuszek i powiedziała, że skonsultowałaby to chirurgicznie pod kątem przepukliny. Przepukliny narazie nie ma, ale to rozejście jest b duże i przepuklina może się pojawić.

Prawo serii kuźwa, czy co?

A w kwestii słuchowej - udało mi sie udawić Franiowi termin u rewelacyjnej p dr w Warszawie. jakiś czas temu napisałam do niej maila, opisałam wprost jak jest, przy okazji dodałam, ze słyszałam od wielu mam jak wybitnym autorytetem i specjalistą jest...ehm..:) No i pani dr wyznaczyła nam termin na za 2 tygodnie. I to na NFZ, nie prywatnie. Oczywiście gdybym chciała pójśc "normalną drogą rejestracyjną" to 2 tygodni bysmy nie czekali lecz zdecydowanie dłużej.

Ostatnia edycja:
Olu, ja też mam taką nadzieję.

Franiu ciagle na antybolku, samopoczucie ma lepsze - nie jest taki zgniłek, ale zalegania i kaszel straszne po prostu.
Ważne że je, smieje sie i rozrabia. Z Zaleganiami będziemy długo walczyc jak po kazdym zapaleniu.

Aaaaaa:) Z tego smyka mojego to niezły urwis:)
Wykombinował sobie kurdupelek jak otworzyć bramke między tzw saloonem a korytarzykiem - wstaje na nogi, przekłada łapke przez szczebelki i normalnie sobie otwiera!! Jezu jak sie ucieszyłam jak to dzisiaj zobaczyłam! Znaczy się inteligentna bestia:-)

Pewnie, że inteligentna Bestia, a co mamuśka myślałaś? ;)
Co do reszty, to szczerze powiem, ręce mi opadły, nawet nie umiałam ubrać w słowa tego, co przelatywało mi przez głowę. Dlatego podczytywałam ale bez komentarza.
Dzielna jesteś jak mało kto! :) Franuś ma z kogo czerpać wzór :)

Podczas ubiegłotygodniowej wizyty nasza p neurolog zauważyła, że jest problem z kresą białą u małego. Dziś nasza p Natalia okleiła małemu brzuszek i powiedziała, że skonsultowałaby to chirurgicznie pod kątem przepukliny. Przepukliny narazie nie ma, ale to rozejście jest b duże i przepuklina może się pojawić.

Prawo serii kuźwa, czy co?

A w kwestii słuchowej - udało mi sie udawić Franiowi termin u rewelacyjnej p dr w Warszawie. jakiś czas temu napisałam do niej maila, opisałam wprost jak jest, przy okazji dodałam, ze słyszałam od wielu mam jak wybitnym autorytetem i specjalistą jest...ehm..:) No i pani dr wyznaczyła nam termin na za 2 tygodnie. I to na NFZ, nie prywatnie. Oczywiście gdybym chciała pójśc "normalną drogą rejestracyjną" to 2 tygodni bysmy nie czekali lecz zdecydowanie dłużej.
Trzymam kciuki

Olu, ja też mam taką nadzieję.

Franiu ciagle na antybolku, samopoczucie ma lepsze - nie jest taki zgniłek, ale zalegania i kaszel straszne po prostu.
Ważne że je, smieje sie i rozrabia. Z Zaleganiami będziemy długo walczyc jak po kazdym zapaleniu.

Aaaaaa:) Z tego smyka mojego to niezły urwis:)
Wykombinował sobie kurdupelek jak otworzyć bramke między tzw saloonem a korytarzykiem - wstaje na nogi, przekłada łapke przez szczebelki i normalnie sobie otwiera!! Jezu jak sie ucieszyłam jak to dzisiaj zobaczyłam! Znaczy się inteligentna bestia:-)
Bo już niee tylko dzielny FRANEK ,ale także CFFFANY FRANEK
Zdrówka życzę.

reklama
Z kresą białą mamy problem od pół roku, też niby nie ma przepukliny ale przy najbliższej wizycie u pediatry mamy wziąć skierowanie do chirurga... Nie wiedziałam, że można oklejać brzuszek ale u nas i tak odpada :-(
Zdrówka dla Frania, ważne, że dokazuje, a że agent to już dawno było wiadomo ;-)

As nie mogę się opanować, &&&&&&&&&&&& za ten mały cud :tak::tak::tak:

Do góry