reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Franuś, 30 tc, 1010kg

No Franiowamamo, myślę, że urlop się udał i choć troszkę odsapnęłaś. Pozdrawiam was serdecznie.
P.s. też nie zgadzam sie z tą punktacją, wiedząc ile Franio musiał przejść i się napracować.

reklama
Agus Owsiak daje tylko na sprzęt, pytałam

Beti skąd jesteś??? Tez mieszkam na Śląsku Tychy
Masz 5 synkow, jak fajnie:-)

Beti, Ty wiesz, że Ci/Wam życzę tego samego, prawda?

Próbowałaś już pisać do jakiś fundacji?

Aga tak ja Ci pisałam siedze i nie wiem co począć, jak się nie obrócę to "dooopa zawsze ze zadku"
Byłam już tak napalona na te turnusy a tu mi z tą botuliną wyskoczyli a co za tym idzie specjalny program 5h dla Aleksa w ośrodku, więc nie chcę im tego zakłócać wyjazdami.
Więc nie będe szukała kasy jak nie jestem pewna czy dojdzie do wyjazdu.
W dodatku Szymon nie chce mi z cyca zejść, cwaniak z butelki wypije wszystko tylko nie mleko
realmad2.gif
a z dwójką niechodzących dzieci przecież nie pojadę (chociaż Szymon to już wstaje, nie mozna go na 5 min z oka spuścić bo zaraz znajdzie coś po czym może się powspinać, ja się wkurzam bo to jeszcze za wcześnie na takie wstawanie a on cieszy rogala)
Teraz chce jak najszybciej załatwić tego ortopedy - chyba pójdziemy prywatnie a później się zobaczy
wink2.gif

Agus Owsiak daje tylko na sprzęt, pytałam

Beti skąd jesteś??? Tez mieszkam na Śląsku Tychy
Masz 5 synkow, jak fajnie:-)

Ja mieszkam w Rudzie Śląskiej

Ostatnia edycja:
Pod tą petycją to być sporo podpisów nazbierała:tak::-D
Kolacja o tej porze? Franiowamamo Ty się nie zaniedbuj bo dostaniesz od nas upomnienie;-)
Taa..od takiego "zaniedbywania" tylko mi moje 4 litery rosną..:wściekła/y:;-)

Aga tak ja Ci pisałam siedze i nie wiem co począć, jak się nie obrócę to "dooopa zawsze ze zadku"
Byłam już tak napalona na te turnusy a tu mi z tą botuliną wyskoczyli a co za tym idzie specjalny program 5h dla Aleksa w ośrodku, więc nie chcę im tego zakłócać wyjazdami.

Wszystko jasne:)

reklama
Aguś, witamy z powrotem :)

Co do petycji, ja się podpisuję, chyba ta ekspertyza to jakieś bzdury :) zresztą sama wiesz gdzie te wszystkie ekspertyzy Twój synuś ma... tak tak, dokładnie, w głębokim poważaniu :) a na poważnie - odruchy może i nieprawidłowe, ale tak po prawdzie czy to papierki przesądzają o małym? Franek odwala taką robotę z Tobą, że jego te wszystkie papierki jakby w ogóle nie dotyczą. Niby o nim, ale jakby zupełnie obok niego, nie? Przecież to nasz Franuś, nasz superbohater. Jeszcze troszkę i oceny papierkowe dobiją do 20 :)

Mówisz kolacja o 23... hm, ja jeszcze obiadu nie jadłam, hihi :) no ale ja mam z czego zrzucać a Ty szczypiorze jeden, dbaj o siebie bo siły musisz mieć że fest :)

Do kiedy jesteście teraz? Może byśmy uskuteczniły jakis spacer z robakami wspólny? albo może na któryś dzień bym wpadła na kawę jakąś? albo Ty do mnie? a może nad Wojanów byśmy wyskoczyły popływać może?

aha, spóźnione urodzinowe buziaki :zawstydzona/y: słabo się udzielam i jakoś mnię umknęło, przepraszam "staruszko"

ech, co Ci będę pisać, stęskniłam się za Wami :) Trzymam kciuki za jutro :)

Do góry