reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

FOtO LIPCOWYCH MALUSZKOW:)

reklama
Ja po pewnym czasie usuwam zdjęcia z forum, także dla wszystkich chcących, przypominamy się, tzn. tylko Nina się przypomina :-D

DSC04128.jpg

Andrzejek jaki zrelaksowany w wannie. Widać, że ma duże zaufanie do tatusia ;-) Faktycznie śliczna buźka, ale ja to tam widzę, że to mężczyzna :-p

Ostatnia edycja:
Agatka-to ciesze sie ze nie ja jedyna sie wyglupilam

mysza-ja tez mialam usuwac i w koncu musze to zrobic.kiedys...
Nina chyba stabilnie siedzi (akurat na telefonie przegladam)

Śliczne dzieciaczki bez wyjątku

eijf zobaczysz ze chwile Lily bedzie miala piekne wloski i bedzie krzyczala "Mama nie ciagnij" podczas czesania hii
Jedyneczka ale twoja Nadusia jest śliczna. No i oczyska ma wielkie!

magdzia fajny szogunek w ślicznej fryzurce

balb ale piekne oczka ma twoja niunia

ewa81 nie wyglada na chorutkiego. Slodziak maly. Sto lat z okazji 7 miesiecy!

A tu kolejny filmik Moj Marcelo
https://picasaweb.google.com/arletamoszczynska/Raczek#5572881282569211762

arlecia-spryciarz,juz kombinuje jakby po schodach wlezc! moja nadal trenuje.jeszcze nie biega ale juz ja szukam po pokoju

Agatka - ładniutki synek

Mysza - dzięki za fotkę, śliczna Nina, jak urosła

Arlecia - super Marcelo raczkuje

A oto Ola:
- na nocniczku
- z 6 ząbkami (1 na dole się chował)
- na krówce

Załączniki

• IMG_6193 [Rozdzielczość Pulpitu].jpg
    IMG_6193 [Rozdzielczość Pulpitu].jpg
    14,6 KB · Wyświetleń: 123
  • IMG_6454 [Rozdzielczość Pulpitu].jpg
    IMG_6454 [Rozdzielczość Pulpitu].jpg
    33,1 KB · Wyświetleń: 112
  • IMG_6150 [Rozdzielczość Pulpitu].jpg
    IMG_6150 [Rozdzielczość Pulpitu].jpg
    21,4 KB · Wyświetleń: 122
gregorka-a wie ona co na tym nocniczku ma wyprawiac?:) i ile ma juz zabkow(kiedy pierwszy wylazl?),matko jedyna.krowa jest swietna!

reklama
a sorki za pytanie nie tyczące się tego działu, ale właśnie nurtowało mnie to pytanie, kiedy dzieciaki można uczyć załatwiania ważnych spraw na nocniku ??

Gregorka- ale Ola słodziutka, taki pysiaczek kochany. A zębów ma sporo, my nadal czekamy na tego pierwszego ;-)

Do góry