reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

FOtO LIPCOWYCH MALUSZKOW:)

marta-dziekuje.dokladnie nie wiem ile dzis stopni bylo?z 10?gora 12?troche deszczowo bylo ale wlasnie wyciagnelam dzis spiworek z maxi cosi bo mi sie dosyc cieplo wydawalo i mala lepiej do siedzonka wchodzila.ogolnie to jej nie przegrzewam (swoja pierwsza w zyciu czapke na dwor zalozyla dopiero w polowie listopada.wczesniej bez i niedlugo pewnie i z ta sie pozegnamy choc ogolnie lubie ja w czapce,moze dlatego ze wlosow tak malo ha ha).reawiczek cala zime nie miala ale to dlatego ze rece zawsze w spiworku.chora nigdy nie byla (raz lekki katar).w wozku jeszcze spiwor mamy.teraz szukam jakiejs fajnej wiosennej kurteczki.

madzik-ciesze sie ze jednak trafilam z rozmiarem butkow bo kupilam dawno temu na samym poczatku ciazy i tak trafilam z rozmiarem i sezonem.myslalam juz ze w szafie przeleza ale jednak sie udalo.
twoje dziecie to tez cudo malenkie.sliczna jest.pamietam ze jak was podczytywalam to sie nia zachwycalam.oczka cudne.no i na szczescie nie tylko moja z taka uboga iloscia wloskow bo mialam wrazenie ze wszystkie wasze dzieci czupryny maja:)
poza tym widze ze i twoja pod kanapa (to chyba kanapa?) wyladowuje?moja jak bawi sie na macie to zawsze w pewnym momencie pod kanape pelznie

reklama
eijt śliczna twoja malutka ksiezniczka. A wystrojona przecudnie!!!! Oj dziewczynki to mozna tak fajnie ubierac, nie to co chlopcow. Ale i tak sie staram :-)

madzia julcia to slicznotka kochana, piekne ma blekitne oczka i usteczka takie delikatne.

kropa Twoj misio slodko wyglada

Ślicznosci kochane

arlecia-dzieciaczki w ogole fajnie jest stroic (dopuki sie nie zbuntuja i zaczna szukac swojego stylu typu rozwleczone swetry itp).szkoda tylko ze matka najczesciej o sobie zapomina jak w moim przypadku.rzeczywiscie przy dziewczynkach czasem wieksze pole do popisu bo spodnice i sukienki to zawsze wiecej niz tylko spodenki ale jak sie czlowiek postara.pokazuj czesciej tego swojego malego bo o ile pamietam zawsze i jego zdjecia lubilam ogladac a swoimi czasy widzialam ze i pokoic przecudny masz!u nas niemal caly bialy

DSC_0014.jpgDSC_0105.JPGDSC_0558.jpgDSC_0531.jpgDSC_0059.jpgDSC_0574.jpg

arlecia-zdjecia fantastyczne!az wstyd sie przyznac ale najbardziej zachwycilam sie sypialnia:zawstydzona/y:...cudo!u mnie tez bialo,szaro,czarna ale nie az tak piekna!az mnie korci by caly twoj dom zobaczyc bo chyba i gust podobny mamy (?)sama urzadzalas?.te misie w pokoju malego tez fantastyczne!ja ostatnio patrzylam na te szare bo choc pokoj malej bialy to dodatki szare i lekko rozowe ale dosyc pusty jeszcze bo nie mam pomyslu a zreszta i tak szukamy innego domu wiec szkoda mi bylo klasc tapete jaka chcialam (bialo srebrna).no a co do strojenia to corcie juz masz i przepieknie wyglada.gdziez ona tak ubrana byla?prawdziwa amerykanska chearleader'ka!mly natomiast pieknie radzi sobie z przemieszczaniem widze!ah zdecydowanie czesciej te zdjecia powinnas zamieszczac takie fajne!
p.s. maly ma super dzinsy:)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry