reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

FOtO LIPCOWYCH MALUSZKOW:)

reklama
a ja wam powiem ze to moje dziecko nabiera wprawy.otwiera szeroko buzie ,przelyka i dzieki temu raczej nieuswiniona:) no ale wiadomo zdarza sie kichnac czy takie tam

kropa-nie pobrudzic sie nie da rady.w koncu to malenstwa kilkumiesieczne ktore dopiero co zaczely jesc ale naprawde widac postepy:)

Aneta - Michas superowy a jak sie usmiecha :)

Mama-Wiki- jaka laleczka i jakie piekne oczka

Joaszka - corcia superowa

Kropa - radzio jaki fryz ma jezyk

a to moja kruszynka w wozku ktory mama wczoraj zmontowala

Zobacz załącznik 309984

sasanka, ten jerzyk to tylko po kąpaniu daje się do głowy przytulić, i to tylko do chwili wytarcia głowy :) Ja nie wiem, jakoś mu te włosy do nieba rosną... Fajna kruszynka, my też już w spacerówce, ale jeszcze na leżąco, ew. czasem na półsiedząco.

justyska88 słodziaczek chłopaczek:tak:

magdzia jak laleczka:tak:

kama faktycznie patrzy z wielkim zaangażowaniem Majeczka:-) No patrz jak się lampa przydała:tak:

butterfly ale ślicznotka z twojej Zuzi , jakie oczęta czarujące, nie wygląda na swój pseudonim:-D

ewa81 ale słodziak z Franka a w tym leżaczku to taki macho:-D

sasanka nie mów że Jula juz sobie mierzy talie?:-D

mysza boziu jaka słodycz w tym wóziu leży:-) Olaboga co ta matka mi opowiada znów aż mnie głowa boli:-D Doczytałam że tatus karmił to pewnie chodziło o "jak ten baran trzyma ta butelkę":-D

magdzia moja tak samo wyczynia tyle że nawet jak ma skarpetę bo najpierw ja zębami ściąga a potem dobiera się do miodku:-D

eijf śliczna myszka:tak: No a swoją drogą zdjęcia poemat;-)

aneta ale Michaś ma fajnego kumpla:-D Widać że z Michasia to taki radosny chłopczyk:-) Uroczy, nie da się nie uśmiechnąć do niego:-D

mama Wiki twoje słoneczko słodkie ma taka grzechotkę jak moja niunia:tak:

joaszka sliczna twoja córeczka, oczy czarujące:-)

kropa chyba Radzio nie narzeka na apetyt:-D

sasanka ale ładnie siedzę:tak:

sasanka-a ja sie kurcze caly czas waham czy nie za wczesnie by ten wozek przemontowac??moja w gondoli juz nie za bardzo chce lezec.no i moja troszke starsza jest ale caly czas mam watpliwosci choc wiekszosc znajomych mowilo ze wymienily w 5 mc no a poza tym mam spiworek wiec pewnie mniej gleboko bedzie.masz spiwor?patrzylas jak z nim?

reklama
mysza-bo ja ze wsi,nie znam sie:) juz spadam
to tylko dodam ze wozio bardzo ladny.a co to komentarz do zdjecia;) moze byc?

Do góry