reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

FOtO LIPCOWYCH MALUSZKOW:)

DSC_0304.jpgDSC_0195.jpgDSC_0267.jpg

Na zdjęciu widac, jaka pozycja dla Marcelka jest najlepsza. Rwie sie do raczkowania ale jeszcze nie raczkuje ale za to pozycje gotowa do startu

reklama
arlecia-pierwsze zdjecie cudne jest.a marcel ma poza tym sliczne oczka.moja tez juz przebiera bolanami i tylek w gorze ale jeszcze nie rozszyfrowala jak posuwac sie do przodu

widze ze kazde dziecko mialo obowiazkowo jakies wdzianko typu "mikolaj" itp:))
wasze to przynajmniej wlosika maja.moja krociusienkie i dosyc jasne wiec ich czesto nie widac.mysle ze dlugo pozostanie lysa bo tak bylo zarowno ze mna jak i jej tata

Gwiazdki i Królewicze:-) Wszystkie w świątecznych szatach, jedne ładniejsze od drugich:-)Można by tu wątek "matrymonialny" założyć i "zaklepać" zięciów i synowe:-D
To i ja wrzucę świątecznego Zozola, która chętna na taką synową?:-DUprzedzam, że złośnica, ale mogę dopłacić, byle by "zięć" dobry był i teściową lubił:-D
Zobacz załącznik 312631Zobacz załącznik 312632Zobacz załącznik 312633

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry