reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki USG naszych kropeczek, fasolek, maleństw itd :)

Nie zmniejszył czy zwiększył niewiem lekarz chciał mnie uspokoić i mówi że taki sam i ze nic nie da ze będę się martwic czy rośnie.

reklama
I my już po wizycie :) Mam kartę ciąży.
Maluszki mają 35 i 34mm ważą ok 5-6g.
Akcja serca 144 i 151 uderzeń.
Jedyne co się lekarzowi nie podobało to moja krótka szyjka ma 25mm a na ostatniej wizycie było 35mm :/
Szybko zaczęłaby się skracać :(
Dlatego za tydzień mam wizytę kontrolną, kazał się oszczędzać, ale l4 nie dał. Dostałam receptę na luteinę i nakaz brania witamin. No i tyle :)
Fotek nie mam bo on wszystko do kartoteki daje, a ja musiałabym oddzielnie 50zł jeszcze dopłacić, więc nadal w tym temacie do prenatalnych czekam.
Dziękuję za kciuki :)

Gratuluję karty i zdrowych bąbli :)
Mi jak nie chcieli dać zdjęcia to spytałam czy mogę zrobić zdjęcie tego zdjęcia telefonem. Krzywo się patrzeli ale jak powiedziałam że to dla ojca dziecka to się zgodzili :]

reklama
Do góry