reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

reklama
Misza rozkoszny brzusio....:-D:-D Jak nam rosną te brzusie...czas leci nie ma co ;-)
Pytasz czy na chłopca...hmmm ja się nie znam, ale najwyraźniej zna się Kokoszka mi powiedziała że chłopiec i się zgadza. :-D Musisz ją zapytać. :-)
Buziaki!!!

to tak jak ja!!!
czasem mam wrażenie, że mój brzychol rośnie skokowo... długo długo nic aż pewnego dnia pojawiają się kolejne centymetry...
nie wiem czy to możliwe ale ja mam wrażenie , że w tym okresie kiedy mi rośnie to gorzej sypiam:sorry:
Ja ostatnio w ogóle mam problemy ze spaniem...caly czas się budzę :crazy: przed ciążą uwielbiałam spać na brzuchu, teraz to jest hmm niewykonalne:sorry: już nie wspominając o tym że coraz częściej mam koszmary albo nieprzyjemne sny i nie mam zielonego pojęcia skąd się to bierze:eek:

Nina27 to zupełnie jak ja... z zasypianiem nie mam kłopotu, ale śpie nie zbyt dobrze, często wstaje, a te koszmary czy wręcz bardzo nieprzyjemne sny mnie juz dwa razy do płaczu doprowadziły. Mój mąż jest wystraszony, że ja płacze przez sen!

maja 33 - dziękuję :) piękny brzusio

isabela - fajna piżamka ;D oczywiście uroczy choć troszkę mało widoczny brzuszek. Ja się nie mogę zebrać do urządzania kącika dla naszego syneczka...ale powoli zaczynam odczuwac syndrom wicia gniazda więc wszystko przede mna ;)

okruszek.emi - piękny , dorodny chłopak :D

misza - sliczny brzusio :D mam porównanie, bo ja na tym samym etapie teraz jestem ;)

ja daję obiecane zdjęcie mojego brzucholka..24 tydzień :) podoba mi się coraz bardziej

Załączniki

• asia 24 tydzień.jpg
    asia 24 tydzień.jpg
    33,6 KB · Wyświetleń: 89
reklama
krystyna 30 mam dokładnie tyle samo :)

ja się nie przejmuję rozmiarem brzuszka, poza tym przytyłam dopiero około 5 kilogramów a jestem już bliżej niż dalej ;) ważne ze maluszek rozwija się książkowo i wszystko jest ok ... nadprogramowe kilogramy zrzucimy jak nie bedziemy miały czasu jeść po porodzie ;D

Nina27 też niestety mam problemy ze snem ...ale to przez to ,że dretwieją mi nogi w nocy ;/
nie pomaga zażywanie magnezu ani spanie z poduszką miedzy nogami...i tak budzę się kilka, kilkanaście razy w nocy w efekcie jestem ciągle niewyspana. fakt ,że jeszcze pracuję pogłębia moje zmęczenie niestety

Ostatnia edycja:
Do góry