reklama
madzia431
Majowa mamusia'09
Sheeppy ale cudowny mały człowieczek i już macha do mamusi.
Piszesz że nie masz brzuszka, bo jesteś szczuplutka. Ja mam już taki brzuch jak przy pierwszej ciąży w piatym miesiącu, szok bo nie mam w czym chodzić. Muszę zrobić sobie zdjęcie i wstawić.
Piszesz że nie masz brzuszka, bo jesteś szczuplutka. Ja mam już taki brzuch jak przy pierwszej ciąży w piatym miesiącu, szok bo nie mam w czym chodzić. Muszę zrobić sobie zdjęcie i wstawić.
katarzynak83
Majowe mamy'09
Sheeppy, śliczny maluch!! Super fotki! Macha do Ciebie bezsprzecznie!!
No to gratulacje drugiego synka!!;-)
No to gratulacje drugiego synka!!;-)
sheeppy
lutowa '07 majowa '09 :D
hihi, to nie fory tylko zdjęcia z filmu na dvd, co wizytę nagrywamy na płytkę, i porobiłam screeny z filmiku
katarzynak83
Majowe mamy'09
Kurcze, zazdrosze Ci filmu Mój lekarz nie nagrywa usg na płyty bo po prostu nie ma na to czasu ale może wybiore sie gdzies indziej na badanie i wtedy bede miała pamiątkehihi, to nie fory tylko zdjęcia z filmu na dvd, co wizytę nagrywamy na płytkę, i porobiłam screeny z filmiku
Dziewczyny...w koncu zaczynamy roznac....teraz dopiero sie zacznie pieknie wygladacie
Misza - sliczny brzusio....pieknie ci rosnie
Sheeppy- piekne malenstwo....czyli moge juz dopisac plec twojego dzidziusia w naszej liscie majowej
Misza - sliczny brzusio....pieknie ci rosnie
Sheeppy- piekne malenstwo....czyli moge juz dopisac plec twojego dzidziusia w naszej liscie majowej
reklama
okruszek.emi
bardzo szczęśliwa mamusia
Jejciu Kochane ale tu się pozmieniało :-)
Bardzo bardzo dawno tu nie byłam, tyle nowych zdjęć....no no...piękne po prostu piękne
Justyna_0 bardzo ładny brzusio i piękna kobietą jesteś...
Isabela no po prostu genialny ten brzusio...aż nie mogę się nadziwić....
Misza twój też bardzo ładny, każda z nas ma swój rytm przybierania w brzuszku...ja mam gdzieś taki jak Ty ;-) Poczekaj jeszcze trochę i zobaczysz sama
Sheeppy super te foteczki aż miło popatrzeć hihi....gratuluję :-)
Pięknie wygląda KAŻDA z WAS i gratuluję każdej z osobna
Fajniutki ten wątek, tyle radości w nim...aż miło...
Bardzo bardzo dawno tu nie byłam, tyle nowych zdjęć....no no...piękne po prostu piękne
Justyna_0 bardzo ładny brzusio i piękna kobietą jesteś...
Isabela no po prostu genialny ten brzusio...aż nie mogę się nadziwić....
Misza twój też bardzo ładny, każda z nas ma swój rytm przybierania w brzuszku...ja mam gdzieś taki jak Ty ;-) Poczekaj jeszcze trochę i zobaczysz sama
Sheeppy super te foteczki aż miło popatrzeć hihi....gratuluję :-)
Pięknie wygląda KAŻDA z WAS i gratuluję każdej z osobna
Fajniutki ten wątek, tyle radości w nim...aż miło...