reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

Imagination śliczna fryzurka (też kiedyś taką miałam) bardzo wygodna. Masz też śliczną cerę u mnie z tym gorzej.
Dziewczyny super brzuszki coraz bardziej okrąglutkie.
Dodaje zdjęcie mojego Tomusia z dziś czyli 22 tydzień

Załączniki

• 123_0001.jpg
    123_0001.jpg
    18,6 KB · Wyświetleń: 59
reklama
marychna21 - Czy ja dobrze widzę, że Twoje Dzieciątko się uśmiecha do nas "pełną gębą"? ;-) Świetna fotka! :-)
Za wszelkie komplementy dziękuję :tak::-) Mój Men już mi proponował, że będzie mi malował paznokcie u stóp korzystając z tego, że i tak nie zobaczę efektu... ;-):-D

Ja rownież dziekuję za wszystkie komplementy, bardzo mi miło:tak:
Zazdroszczę Wam usg 3d lub 4d, tak idealnie widać Wasze szkraby...Ja swojego zobaczę dopiero na żywo...:sorry:
Buziaczki i głaski dla brzusiów;-)

imagination do twarzy Ci w tej fryzurce a i brzusio fajny :")

marychna21 jakie cudne zdjęcie :) mój synek niestety się tak nie uśmiechał ,ale za to pakował sobie do buzi najpierw raczkę a potem nogę :D

dziękuję za miłe słowa :), muszę uaktualnić zdjęcie brzusia bo od tamtego czasu trochę urósł
na razie pokażę Wam mojego syneczka :)

jak teraz siedzę i to pisze to w moim brzuchu dzieją się rzeczy niebywałe :D
nie dość ,ze akrobata to jeszcze piłkarz, tancerz i bokser w jednym ...nieźle dzisiaj dokazuje

dobrze ,że moge tu sobie z Wami popisac bo nieźle się wkurzyłam gdyż po raz kolejny zepsuł mi się aparat fot...grrr
rok temu mi spadł , oddałam do naprawy i zapłaciłam 200 złotych a teraz znów to samo tyle ,że bez upadku :/
musze ochłonąc i się nie denerwować bo przeciez nie moge ;)
Może uda mi się zrobić dziś zdjęcia aktualnego brzusia (dobrze ,ze jest jeszcze jeden aparat w domu )

dziewczyny boskie sa te wasze zdjęcia z usg, każdy maluszek sliczniutki, ja mam swoje za tydzień wiec tez umieszcze, juz nie moge sie doczekac...

reklama
Marychna21, confi zazdrosze wam takich super zdjec w 4D chlopaki wygladaja bosko :-D:-D

No a teraz czas na mnie zeby pochwalic sie zdjeciami mojego malego skarba.Sa to zdjecia z 23 tyg i 4 dnia.A mlody pokazuje to i owo :-pciekawe czy zauwazycie :-p:-p

Załączniki

• DSC04703.jpg
    DSC04703.jpg
    31,3 KB · Wyświetleń: 70
  • DSC04701.jpg
    DSC04701.jpg
    30,5 KB · Wyświetleń: 79
  • DSC04700.jpg
    DSC04700.jpg
    29 KB · Wyświetleń: 67
Do góry