reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

Imagination śliczna fryzurka (też kiedyś taką miałam) bardzo wygodna. Masz też śliczną cerę u mnie z tym gorzej.
Dziewczyny super brzuszki coraz bardziej okrąglutkie.
Dodaje zdjęcie mojego Tomusia z dziś czyli 22 tydzień

Załączniki

• 123_0001.jpg
    123_0001.jpg
    18,6 KB · Wyświetleń: 54
reklama
marychna21 - Czy ja dobrze widzę, że Twoje Dzieciątko się uśmiecha do nas "pełną gębą"? ;-) Świetna fotka! :-)
Za wszelkie komplementy dziękuję :tak::-) Mój Men już mi proponował, że będzie mi malował paznokcie u stóp korzystając z tego, że i tak nie zobaczę efektu... ;-):-D

Ja rownież dziekuję za wszystkie komplementy, bardzo mi miło:tak:
Zazdroszczę Wam usg 3d lub 4d, tak idealnie widać Wasze szkraby...Ja swojego zobaczę dopiero na żywo...:sorry:
Buziaczki i głaski dla brzusiów;-)

imagination do twarzy Ci w tej fryzurce a i brzusio fajny :")

marychna21 jakie cudne zdjęcie :) mój synek niestety się tak nie uśmiechał ,ale za to pakował sobie do buzi najpierw raczkę a potem nogę :D

dziękuję za miłe słowa :), muszę uaktualnić zdjęcie brzusia bo od tamtego czasu trochę urósł
na razie pokażę Wam mojego syneczka :)

jak teraz siedzę i to pisze to w moim brzuchu dzieją się rzeczy niebywałe :D
nie dość ,ze akrobata to jeszcze piłkarz, tancerz i bokser w jednym ...nieźle dzisiaj dokazuje

dobrze ,że moge tu sobie z Wami popisac bo nieźle się wkurzyłam gdyż po raz kolejny zepsuł mi się aparat fot...grrr
rok temu mi spadł , oddałam do naprawy i zapłaciłam 200 złotych a teraz znów to samo tyle ,że bez upadku :/
musze ochłonąc i się nie denerwować bo przeciez nie moge ;)
Może uda mi się zrobić dziś zdjęcia aktualnego brzusia (dobrze ,ze jest jeszcze jeden aparat w domu )

dziewczyny boskie sa te wasze zdjęcia z usg, każdy maluszek sliczniutki, ja mam swoje za tydzień wiec tez umieszcze, juz nie moge sie doczekac...

reklama
Marychna21, confi zazdrosze wam takich super zdjec w 4D chlopaki wygladaja bosko :-D:-D

No a teraz czas na mnie zeby pochwalic sie zdjeciami mojego malego skarba.Sa to zdjecia z 23 tyg i 4 dnia.A mlody pokazuje to i owo :-pciekawe czy zauwazycie :-p:-p

Załączniki

• DSC04703.jpg
    DSC04703.jpg
    31,3 KB · Wyświetleń: 65
  • DSC04701.jpg
    DSC04701.jpg
    30,5 KB · Wyświetleń: 75
  • DSC04700.jpg
    DSC04700.jpg
    29 KB · Wyświetleń: 60
Do góry