reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

reklama
Imagination naprawde wystrzalowa fryzurka tez z checia bym sobie taka strzelila ale do tego typu fryzur moim zdaniem potrzebne sa proste wlosy no mnie niestety sie kreca:confused2::confused2::confused2: Ale Ty wygladasz bardzo atrakcyjnie w niej:tak::tak:
Dziękuję za przemiły komplement :-*
Ja też jakoś zauważyłam po tej fryzurce, ze mi ładniej. A co do Ciebie, to możesz sobie podobną zrobić :tak:Moja psióła też ma kręcone włoski i ma taką fryz, tylko krótszą i nawet za specjalnie nie musi używać prostownicy...
A ja się pochwalę jeszcze swoją fotą do dowodu, bo się na nią napatrzeć nie mogę :-D A obok masz fotę psióły:

No rzeczywiscie ladnie wyglada nawet na wyprostowanych musze to przemyslec...a ta z dowodu fotka istotnie urocza!

Okruszku, Eluś - Dziękuję, zawstydziłam się. Tak się jakoś Dzidzia wypięła, że rzeczywiście zgrabnie ten brzuszek wyglądał. :-) Co do kilogramów to cieszę się, że tak to widzisz Eluś (to daje nadzieję, że może inni też ;-)), niestety przytyłam już 9 kg i to głównie na biodrach, brzuchu i udach się ulokowało. Ale wiem, że zrzucę szybciutko po narodzinach Brzdąca, więc się zbytnio nie przejmuję. :-)

Imagination - Wow! Pięknie Ci w nowych włoskach. Bardzo odważne, fajne cięcie.

O jej to ja już 96 cm w najszerszej części. Będe chyba jak balon przed porodem. A apetyt mam jak kiedys przed miesiączkami miewałam. Ale trudno po porodzie będe się martwić.

Jola-przepiekny masz brzuszek taka pileczka:-D
Isabela -piekna mala jakie zgrabne nozki:-)
Iwee- polmetek ale blizniaki:-)
Imagination- slicnosci:-)
a.eve-oj rosniecie rosniecie slicznie:tak:
m@dz1@- super maluszek
misza-sliczny:-)
hanana5-jejku jak super widac!!!! przecudne
katarzynak-suptelny sliczny brzuszek:-)
antetka-jeszcze malutki:-)
xatia-jak ladnie widac:-)
Justyna-sliczny brzuszek i mamusia:-) i synus, swietnie widac
Paula-super laska i super brzuszek:-)
pomnik-ladnie widac