reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

Śliczne brzuszki Dziewczynki... i bardzo ładne zdjęcia... też próbuje swojego Małżonka namówić żeby mi porobił ładne zdjęcia, na ładnym tle, taki bardziej artystyczne, ale ciągle nie ma czasu... do wieczora siedzi w pracy, to już o tło ciężko :) a w dni wolne urządzamy mieszkanko i kupujemy listwy czy armaturę... Zdjęcia brzuszkowe w sklepie z artykułami budowlanymi jakoś mnie nie przekonują! :-) Ale może przed porodem jeszcze się uda znaleźć trochę czasu!! :-)

reklama
Mój brzucholek dziś. Nie mogę się nadziwić, jak to szybko rośnie :-) Na drugim zdjęciu możecie zobaczyć, co widzę patrząc na swoje stopy :-D:-D

Załączniki

• 20.01.2009 (450 x 600).jpg
    20.01.2009 (450 x 600).jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 54
  • 20.01.09 (600 x 450).jpg
    20.01.09 (600 x 450).jpg
    14,5 KB · Wyświetleń: 45
Mamo_bartusia,Confi, Foxy924 -piekne brzuszki macie dziewczyny, teraz to widac ze rosniemy:-D

Katarzynka83- piekne sa te zdjecia w 4D zloze sie ze przezycie ogladajacna zywo dzidzie jest jeszcze lepsze :-D

Katarzynka - piękne zdjęcia maluszka. Miło popatrzeć
Mamo Bartusia, Confi, Foxy - śliczne brzuszki i każdy ma inny kształt, swoją drogą ja już też nie widzę stóp;-)
Imagination - super fryzurka, ślicznie wyglądasz

reklama
Ja mam 101cm, a i tak wszyscy mi mowia, ze mam maly brzuch. Co w sumie jest faktem, bo dziewczyny, ktore sa w czwartym miesiacu maja wiekszy niz ja. Widocznie mi bardziej w biodra i boczki poszlo.

Do góry