reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

reklama
Paula ja jeszcze nie ogarnelam centymetru:baffled:jak tylko kupie wpisze ile mam cm w brzuszku, w poniedzialek postaram sie to ogarnac:rofl2: na oko moze z 85:confused:

To moja ukochana Dzidzia 21tygodni i 6 dni:-)

Załączniki

• SDC11355.JPG
    SDC11355.JPG
    10,3 KB · Wyświetleń: 136
  • SDC11371.JPG
    SDC11371.JPG
    15,7 KB · Wyświetleń: 78
  • SDC11376.JPG
    SDC11376.JPG
    15,8 KB · Wyświetleń: 73
hanana5 bez kitu i mozesz sobie paluszki policzyc:))) niezle!!!!

imagination na twoich zdieciach widac najlepiej jak brzusio rosnie, wstawiasz je czesto i super jst porownanie!:)

krystyna swietne fotki!!!! szkoda ze ja nie bede miala 3D...to taka wspaniala pamiatka!!:)

Paula7 dziekuje ci bardzo to prawda maly zaslanial sie jak tylko glowice usg przystawil do brzucha,ale potem wywijal pepowina zarzucal na oczy ,ciagle zaslanial raczkami twarz,ale byl jeden moment kiedy widzialam jego buzke na szczescie nie ma rozszczepu i wszystko dobrze:happy:

mama Bartusia faktycznie wszystko bylo widac dokladnie prawie jakbym Go miala przed soba.Takie usg to niesamowite przezycie

reklama
Do góry