patusia44
Mama Oliverka i Emilki
Jejciu przecudne zdjątka !!! ja to usg mam w ten czwartek!!!To moja ukochana Dzidzia 21tygodni i 6 dni:-)
Jak przeżycia wogóle??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jejciu przecudne zdjątka !!! ja to usg mam w ten czwartek!!!To moja ukochana Dzidzia 21tygodni i 6 dni:-)
Katarzynak No właśnie to w cięcie w tali też mi sie zuciło w oczy no piekny jak byśmy zrobiły ranking twoje brzusio było by na 1 miejscu za wdzieki !!!hej
katarzynak ale piekny brzusio taki ksztaltnmy......no i wciecie zostalo;-)
piekny gratulacje
pozdrawiam
Jolu, niestety nie jestem zorientowana Na razie nic nie szukałam bo nie wiedziałam jakich rozmiarów będe miała brzuszek do lutego... teraz pewnie bede czegoś szukać ale wymyśliłam że zamiast sukienki założę czarne eleganckie spodnie (jakimś cudem mieszcze się w takie sprzed ciąży i sprzed odchudzania;-)) no i do tego dokupie jakąś bluzkę i bolerko pożyczę od mamy ;-)A ja chcialam cie zapytac- bo piszesz ze jakiegos ubranka wyjsciowego szukasz- powiedz mi gdzie sa jakies fajne sklepy w Warszawie z sukienkami ciazowymi. Ja tez mam wesele za trzy tygodnie- no i cos musze znalezc. A wydaje mi sie ze jednak nie bedzie to takie proste- no ale moze masz jakies namiary?