reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

reklama
hanana5, krystyna 30, słodkie maluchy! Gratuluję!
Wszytkie zdjęcia brzuszków są cudne! Mi ostatnio brzuszek rośnie coraz bardziej więc też się pokażę, a co! Zdjęcia z dziś czyli 20 tydzień i 2 dni!
DSC03059m.jpg DSC03061m.jpg

Ciekawa jestem bardzo co tam nam rośnie w środku...;-)Myślę, że zgodnie z prognozami będzie chłopiec ale ostatnio nie było nic widać więc może bedzie niespodzianka :-D 19 stycznia (wiec już za tydzień) idę na usg!

Jej Dziewczyny...ale piękności..:-D:-D:-D
Jak cudnie popatrzeć...

Hanana5 i Krystyna 30 Cudne te zdjęcia.... Gratuluję zdrowych Maleństw!!!
A Patusia wrzuciła rewelacyjne te filmiki :-D:-D:-D właśnie z mężem obejrzeliśmy :-D:-D:-D No nasza wizyta też już niebawem...jestem taka ciekawa....czy wszystko jest w porządku....Czy dojedziemy tam bez problemów...:confused::confused::confused:

Katarzynka83 piękny ten Twój brzusio....oh joj...:-D:-D:-D

Kurczę mój M tak lubi fotografię...a jakoś mu ten zapał kiedy jestem w ciąży gdzieś ucichł...:wściekła/y: Do tej pory miałam tylko 2 razy robione zdjęcia...:-( Co wspomnę, to "tak tak" a potem i tak nic z tego, bo robi się już późno i mi się chce spać on zajęty i tak o... a czas leci...:baffled:

Dziękuję Dziewczynki!:tak::-D A już myślałam że wyglądam fatalnie bo mierzyłam dziś sukienki i inne ciuszki w poszukiewaniu czegoś na chrzest (mam za tydzień być chrzestną) i wesele (za miesiąc moja przyjaciółka wychodzi za mąż) i nędza!!!:no: We wszytkim wyglądałam jak klocek :sorry2:

Katarzynka 83 piekny, ksztaltny brzusio!!:) No a taka talia to nic tylko taniec brzucha! -bylabys prawdziwa gwiazda:-) Suuuper!

Katarzynka- sliczny ten twoj brz\usio- taki zgrabniutki- no i rzeczywiscie nic Ci w boczki nie idzie, wiec tali pieknie wcieta:tak::-).
A ja chcialam cie zapytac- bo piszesz ze jakiegos ubranka wyjsciowego szukasz- powiedz mi gdzie sa jakies fajne sklepy w Warszawie z sukienkami ciazowymi. Ja tez mam wesele za trzy tygodnie- no i cos musze znalezc. A wydaje mi sie ze jednak nie bedzie to takie proste- no ale moze masz jakies namiary?

A ja chcialam cie zapytac- bo piszesz ze jakiegos ubranka wyjsciowego szukasz- powiedz mi gdzie sa jakies fajne sklepy w Warszawie z sukienkami ciazowymi. Ja tez mam wesele za trzy tygodnie- no i cos musze znalezc. A wydaje mi sie ze jednak nie bedzie to takie proste- no ale moze masz jakies namiary?
Jolu, niestety nie jestem zorientowana :sorry2: Na razie nic nie szukałam bo nie wiedziałam jakich rozmiarów będe miała brzuszek do lutego... teraz pewnie bede czegoś szukać ale wymyśliłam że zamiast sukienki założę czarne eleganckie spodnie (jakimś cudem mieszcze się w takie sprzed ciąży i sprzed odchudzania;-)) no i do tego dokupie jakąś bluzkę i bolerko pożyczę od mamy ;-)
Kiedy szukałam spodni ciążowych to w sklepach z odzieżą ciążowa przeglądałam sukienki ale nic ciekawego nie widziałam... Byłam na Nowowiejskiej, koło metra politechnika i w galerii Ursynów... Może coś ładnego znalazłoby się w sklepie `Pępek świata` on jest w Galerii Mokotów... ale to tylko wtedy jeśli masz zasobny portfel :sorry2:... Zawsze można poszukać czegoś w zwykłych sklepach... i kupić większy rozmiar... Ja większość bluzek np kupuje w H&M tylko biorę większy rozmiar ;-)
Mam nadzieje, że się wyszykujemy jakoś na te imprezki ;-):-D Powodzenia!

reklama
Do góry