reklama
kasica212
Sanka & Samka
Sheeppy słodziutki, a pomyśleć że jeszcze nie dawno taki malutki ;-)
krystyna 30
Majowe mamy'09
Ale ladne brzuszki dziewczyny!!!
moj to jeszcze malusi przy Waszych!!!
jeszcze poczekam troche...;-)
moj to jeszcze malusi przy Waszych!!!
jeszcze poczekam troche...;-)
Ja się postaram wkleić zdjęcie swojego brzusia i Dzidziulka w środku jak tylko zjemy obiadek. Muszę przyznać, że wszystkie brzusie są dla mnie rozczulające ogromnie. Mój w zależności od dnia jest albo taki piłeczkowy albo taki arbuzowy. :-) Spróbuję to zaprezentować za parę chwil.
krystyna 30
Majowe mamy'09
czekamy!!!
smacznego!
smacznego!
krystyna 30
Majowe mamy'09
oooo to juz duzy brzusio sliczny!!!;-)
reklama
To jeszcze wkleję zdjęcia swojego Maluszka. Do tej pory jakoś mi brakowało śmiałości, żeby wklejać cokolwiek. A teraz do szału mnie doprowadzają wszelkie ciotki, które twierdzą, że nie chwalić się, nie pokazywać, bo jeszcze coś może pójść nie tak... Więc na pohybel ciotkom kraczącym ;-)
Jedno zdjęcie z samego początku ciąży, gdzie usłyszeliśmy od lekarza "Gratuluję! Macie państwo........ kółko..?.." I to najsłodsze kółko pod słońcem! A drugie zdjęcie pokazuje naszego Aliena w 18 tygodniu. Tylko pani doktor źle coś poustawiała w komputerze i z boku widnieje, że to 3 trymestr...
Jedno zdjęcie z samego początku ciąży, gdzie usłyszeliśmy od lekarza "Gratuluję! Macie państwo........ kółko..?.." I to najsłodsze kółko pod słońcem! A drugie zdjęcie pokazuje naszego Aliena w 18 tygodniu. Tylko pani doktor źle coś poustawiała w komputerze i z boku widnieje, że to 3 trymestr...
Załączniki