reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

reklama
Mój wielki benbenek:-Dna zdjęciu wydaje się jeszcze większy :sorry2: DSC00275.jpg

Ja się postaram wkleić zdjęcie swojego brzusia i Dzidziulka w środku jak tylko zjemy obiadek. Muszę przyznać, że wszystkie brzusie są dla mnie rozczulające ogromnie. Mój w zależności od dnia jest albo taki piłeczkowy albo taki arbuzowy. :-) Spróbuję to zaprezentować za parę chwil.

Mam nadzieję, że udało mi się wkleić zdjęcia. :-)

Załączniki

• bzucho_en_face (600 x 450).jpg
    bzucho_en_face (600 x 450).jpg
    12,5 KB · Wyświetleń: 73
  • bzucho_profil (600 x 450).jpg
    bzucho_profil (600 x 450).jpg
    11,7 KB · Wyświetleń: 73
  • postać (450 x 600).jpg
    postać (450 x 600).jpg
    9,9 KB · Wyświetleń: 86
reklama
To jeszcze wkleję zdjęcia swojego Maluszka. Do tej pory jakoś mi brakowało śmiałości, żeby wklejać cokolwiek. A teraz do szału mnie doprowadzają wszelkie ciotki, które twierdzą, że nie chwalić się, nie pokazywać, bo jeszcze coś może pójść nie tak... Więc na pohybel ciotkom kraczącym ;-)
Jedno zdjęcie z samego początku ciąży, gdzie usłyszeliśmy od lekarza "Gratuluję! Macie państwo........ kółko..?.." :-D I to najsłodsze kółko pod słońcem! A drugie zdjęcie pokazuje naszego Aliena w 18 tygodniu. Tylko pani doktor źle coś poustawiała w komputerze i z boku widnieje, że to 3 trymestr...

Załączniki

• USG_foto (600 x 449).jpg
    USG_foto (600 x 449).jpg
    25 KB · Wyświetleń: 67
  • USG_foto 005a (600 x 450).jpg
    USG_foto 005a (600 x 450).jpg
    25,7 KB · Wyświetleń: 67
Do góry