reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

zazdroszcze Wam, ja choćbym chciała to nie dam rady pokazać mojego brzusia... bo go nie widać spomiędzy fałdek tłuszczyku... tak to jest, jak się jest małym grubaskiem jak ja... ale pan dr mówi, że będzie widać.. chyba:D

reklama
Wszystkie brzuszki sliczne.
Sheepy- a twoj brzusio to z dnia na dzien wiekszy, ale powiem i ze moj ma identyczny ksztalt. A ja spodziewam sie dwoch dziewczynek:tak:. Wiec nie wiem czy ksztalt ma cos do plci czy to tylko takie zabobony naszych babc. Musze koniecznie wkleic swoj.:tak:

sheeppy śliczne brzusio i jak podrosło już!!!
Kasica twoje też śliczniutkie !!!
Foxy- miło mi cie powitać na naszym forum-piekny brzusio
i głaski dla dzidziulkow !!!

Dzięki za miłe słowa :-) Brzusio rzeczywiście imponujących rozmiarów, od początku ciąży przybyło mi 22cm w obwodzie. Sądziłam, że przez taką ilość wód ruchy poczuję gdzieś tak w 37 tygodniu ;-):-D Ale skoro lekarze mówią, że jest dobrze, ja się czuję spoko, Dzidziuś kopie aż brzuch skacze, to się cieszę, że szybciej mnie ludzie w kolejce przepuszczają.
Kasica212 Twój brzusio też spory. Ja do tego krakania mam stosunek, że tak powiem "mocno analny", czyli mam je głęboko tam, gdzie słońce nie sięga. Przykro tylko, że robią nam to ludzie bliscy. I nie widzą tego, że strachu o Dzidziusie to my już mamy nadto.
Sheeppy no no! Brzuś rzeczywiście z dnia na dzień praktycznie Ci wyskoczył. Śliczny.

Tak jak pisałam wcześniej, mnie wszystkie brzusie zachwycają, rozczulają i wzruszają. To chyba dlatego, że mam świadomość Życia, które w tych brzusiach tętni pod skórą. Przytulasy dla Was i Waszych Dzieciątek :-)

Dziwczyny wiem ze to pytanie przewijalo sie juz kilka razy i az glupio pytac, ale pomozcie mi ze wstawieniem zdjatka. Czytalam ze trzeba to zrobic w zarzadzaniu plikami, ale mi nie wychodzi. No i jaki rozmiar zdjecia jest najlepszy.

reklama
Paula A dziękuję! :-) Przekazałam "współtwórcy" tegoż Dzidziusia - duma wywołała na jego twarzy taki uśmiech, że gdyby nie uszy, to by ten uśmiech poszedł dookoła głowy ;-) Wszystkie te nasze Skarby śliczne i słodziutkie. :tak:

Do góry