reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

ankzoc - jak najpierw idziesz na 2d , to zapytaj czy masz dużo wód płodowych, które wystarczą na 3d. Bo jak jest ich mało to wszystko będzie rozmazane albo ciężko będzie cokolwiek dojrzeć. :tak:

reklama
imagination- z boczku mniej widac niz z przodu:-), juz pokazny super:-)

a teraz ja wklejam w neglizu:-D
sheeppy - pewnie jak jest taka mozliwosc fajnie byloby miec ten wontek na zamknietym:-)
marychna-sliczne a ze chlopczyk to ja oczywiscie zachodze w glowe jak to lekarze widza :-)

24tydz
]
Jaki fajowy brzusio chyba juz teraz mam podobny muszę pstryknąć fotke i wkleić koniecznie

:-D:-D:-D ale cudne te Wasze brzuszki....takie okrąglutkie niektóre jak mój :-p
ciekawe co z nich się wykluje ??? :-D:-D:-D

Miło popatrzeć na fotki brzuszków...i osobiście uważam, że skoro mamy utrzymać wątek główny (i bywać na zamkniętym z tymi, które się znają lepiej), dobrze by było aby wątek z fotkami USG i brzuszkami został na swoim miejscu. Jeśli ktoś będzie chciał wklejać swoje zdjęcia na zamkniętym nie widzę przeciwwskazań...ale nie zabierajcie tego co do tej pory powstało...Można wklejać i tu i tu...;-)
Ale to moje zdanie.

a to ja kończąca stary rok :-) szykowałam sie aby iść puszczać fajerwerki a m bawił sie aparatem
SL270480.JPG

Kochane cudowne brzuchatki:-D super brzuszki niestety nie jestem wstanie kazdej z was powiedziec jakie fajne sa:rofl2:ale sliczne sa cudne i te male i te duze i zgadzam sie z opinia dziewczyn co do zgadywania plci:happy:

Kasica
twoj brzuch osiagnal rozmiar 8miesiecznego:szok:powiem ci ze wyglada na chlopczykowy, wiec wydaje mi sie ze moga byc u Ciebie jajca:-D

reklama
Do góry