reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

imagination- z boczku mniej widac niz z przodu:-), juz pokazny super:-)

a teraz ja wklejam w neglizu:-D
sheeppy - pewnie jak jest taka mozliwosc fajnie byloby miec ten wontek na zamknietym:-)
marychna-sliczne a ze chlopczyk to ja oczywiscie zachodze w glowe jak to lekarze widza :-)

24tydz

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    55,9 KB · Wyświetleń: 71
reklama
maja33 - moje gratulacje w końcu odważyłaś się rozebrać :-D Fajna ta Twoja piłeczka, jakaś taka chłopięca ... :-)

Hej dziewczyny- sliczne te Wasze brzuszki!!:tak: Ja musze sie nauczyc tzn. przetestowac wstawianie zdjec no i wstawie swoje. Ja dzis wlasnie zaczelam 25 tydzien, a brzuszek juz spory no i ciezko z nim. No ale przypomne ze to domek moich blizniakow.
A jesli chodzi o przenoszenie watku do zamknietego- to czy nie uwazacie ze tutaj nie udzielaja sie tylko mamy majowe!!!! No i na przyklad tak jak ja udzielam sie troche tu, troche na innych watkach- a potem niestety nie bede miala dostepu do watka.
Sheepy- ja wiem ze Ty chcesz dobrze, ale niestety nie myslisz tez o innych dziewczynach!!!:no:
Nie wiem jakie jest zdanie wszystkich dziewczyn?

Jola466 - masz przecież dostęp do forum zamkniętego :tak:
a to ma być decyzja większości mam, które pokazują brzuszki, czy ten temat ma pozostać widoczny dla każdego, czy przenieść go na zamknięty.Zobaczymy jaka decyzja. Może dla niektórych mam duży ciążowy brzuszek, a jeszcze do tego goły to sprawa dość intymna a tu zboczeńcy też mogą zaglądać:baffled:

hej jola446 nie naskakuj na sheeppy bo to jest decyzja wiekszosci mam i nie ona sama decyduje o tym kto i kiedy ma byc dopisany do watku.. ale sama nazwa wskazuje ze jest to wontek dla ,,mam majowych,, i dziewczyny chca pisac otwarcie i bez strachu ze ktos obcy bedzie czytal ich posty..zobacz na zamknietym ile mam sie deklaruje..

Jesli urazilam Cie Sheepy to przepraszam, ale nie mialam takiego zamiaru:no:. Ja zrozumialam ze chcecie zamknac to forum dla siebie! No cos w takim stylu i dlatego zapytalam.
Jeszcze raz przepraszam Sheepy! A co do ciebie Paula to Ciebie wogole nie rozumie o co Ci chodzi- a jesli chodzi o nasze terminy- to np. jak w moim przypadku mam termin na sam koniec kwietnia- a przeciez moge urodzic w maju. Nigdy nic nie wiadomo. Moze to dzialac tez w inna strone.
Sheepy- mysle ze rozumie o co Ci chodzi z tym forum zamknietym. Nie chce zebys pomyslala ze w jakis sposob na ciebie naskoczylam.

dziewczyny ale my rosniemy:))) jestem w szoku!!! pamietam jak na poczatku tylko zdieciami sie chwalilysmy glownie:)) a tu prosze , co niektore to juz jak w osmym miesiacu:)))

a to ja dzisiaj ( 19 tydz ) i nizej z Bartusiem w osmym miesiacu(taka bylam spuchnieta:))) )i wydaje mi sie ze juz zaczynam tez puchnac, widac po twarzy i pierscionkow juz nie moge nosic bo mi sie wzynaja...bedzie powtorka z rozrywki:)))
no coz...warto...

Załączniki

• SDC11468.JPG
    SDC11468.JPG
    137,2 KB · Wyświetleń: 61
  • SDC11442.JPG
    SDC11442.JPG
    173,9 KB · Wyświetleń: 62
  • SDC11476.JPG
    SDC11476.JPG
    137,2 KB · Wyświetleń: 70
reklama
mama_Bartusia, maja33- ale macie superaśne brzuszki takie okrąglutki :) ja to pewnie taki bede miec w 8 m-cu :(
velvet, marychna- ale macie superowe zdjęcia, ja idę na usg 14 stycznia a na 3d to muszę się zapisać dopiero. Fajne te wasze bobaski :)

Do góry