reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

oto 11tydz
8 miesiac
9 miesiac
:-):-):-) oczywiscie w pierwszej ciąży

Załączniki

• .jpgooooo.jpg
    .jpgooooo.jpg
    16,3 KB · Wyświetleń: 93
  • .jpgoiii.jpg
    .jpgoiii.jpg
    46,2 KB · Wyświetleń: 114
  • .jpgoiiikk.jpg
    .jpgoiiikk.jpg
    40,7 KB · Wyświetleń: 137
reklama
Sheeppy gdzie te Twoje 30 kg???!!! Na tych zdjeciach z brzuszkiem to gora plus 10 kg bym Ci dala :tak:

maja33 wow, fajniutki brzucholek juz masz!:-)

zielono_mi, no wlasnie, brzuszek bylo Ci szybciej widac, bo ciaza blizniacza... A u mnie??? Nico zupelne:-( Moze faktycznie cos nie tak? W czwartek mam wizyte-i chwila prawdy bedzie,brrrrrrr....

Ja w pierwszej ciazy przytylam 29 kg, w drugiej 19 kg i z tych ciaz zostalo mi na plusie jakies 5 kg, ktorych za nic nie moglam zgubic...i co...? wystarczylo zajsc w kolejna ciaze i juz 3 kg mniej bez zadnych staran i diet...hmmm...a moze w 3 ciazy sie wolniej brzuch rozrasta??:confused::confused::confused:;-)

oto 11tydz
8 miesiac
9 miesiac
:-):-):-) oczywiscie w pierwszej ciąży
no no w ostatnim miesiącu ale brzuszek :-)
zdjęcia z brzuszkiem mnie rozczulają :blink:

LILIann pisze:
Sheeppy gdzie te Twoje 30 kg???!!! Na tych zdjeciach z brzuszkiem to gora plus 10 kg bym Ci dala :tak:
10 kg to mi przybyło chyba już w pierwszym trymestrze, jak mi położna powiedziała że mam niedowagę i muszę dużo przybrać to zaczęłam się opychać słodyczami bez końca:-) a kilogramy weszły w ramiona, piersi, i przede wszystkim w pupę:wściekła/y:
tylko na pupie i na jednej łydce mam rozstępy

:-)no no nic prawie nie widac... ja w pierwszej przytylam 20 kilo teraz jeszcze nic a brzuszka tez nie widac... mam nadzieje ze nie bede wielka baba jak w pierwszej ciazy... :-)
-----------------------------------

Sheeppy to ja juz sama nie wiem, czy to na tych zdjeciach tak niewiele tych Twoich kg widac,czy co:confused::confused::confused: Bo ja z nich widze ze ty szczuplutka mimo wszystko bylas!! Ja w 6 m-cu mialam brzuch taki jak Ty w 8, a Twoj brzuch z 6m-ca wyglada jak moj z 3-4m-ca ciazy:tak::tak::zawstydzona/y:

:-Dmaja 33- witaj maju my sie znamy:) ja tez chcialam poinformowac ze sie udalo:)
moja historia to
od 2003 do 2008 r - nerw trojdzielny- silne leki przeciwpadaczkowe
03.2008- rozpoczynamy staranka
06.2008- okazalo sie ze po zebem mialam rope i stad uciskala na nerw trojdzielny, niepotrzebnie trulam sie przez rok czasu nieprzerwalnie lekami przeciwpadackzowymi
07.2008- stwierdzono PCO
13.08 - laparoskopia
22.08 ostatnia @
25.09 ciąża - 4 tydz, i 6 dzien

jak tylko mezus przegra z aparatu zdjecie to wstawie zdjecie swego brzuszka...

reklama
Do góry