M
reklama
sheeppy
lutowa '07 majowa '09 :D
LILIann
Majowe mamy'09
Sheeppy gdzie te Twoje 30 kg???!!! Na tych zdjeciach z brzuszkiem to gora plus 10 kg bym Ci dala
maja33 wow, fajniutki brzucholek juz masz!:-)
zielono_mi, no wlasnie, brzuszek bylo Ci szybciej widac, bo ciaza blizniacza... A u mnie??? Nico zupelne:-( Moze faktycznie cos nie tak? W czwartek mam wizyte-i chwila prawdy bedzie,brrrrrrr....
Ja w pierwszej ciazy przytylam 29 kg, w drugiej 19 kg i z tych ciaz zostalo mi na plusie jakies 5 kg, ktorych za nic nie moglam zgubic...i co...? wystarczylo zajsc w kolejna ciaze i juz 3 kg mniej bez zadnych staran i diet...hmmm...a moze w 3 ciazy sie wolniej brzuch rozrasta??;-)
maja33 wow, fajniutki brzucholek juz masz!:-)
zielono_mi, no wlasnie, brzuszek bylo Ci szybciej widac, bo ciaza blizniacza... A u mnie??? Nico zupelne:-( Moze faktycznie cos nie tak? W czwartek mam wizyte-i chwila prawdy bedzie,brrrrrrr....
Ja w pierwszej ciazy przytylam 29 kg, w drugiej 19 kg i z tych ciaz zostalo mi na plusie jakies 5 kg, ktorych za nic nie moglam zgubic...i co...? wystarczylo zajsc w kolejna ciaze i juz 3 kg mniej bez zadnych staran i diet...hmmm...a moze w 3 ciazy sie wolniej brzuch rozrasta??;-)
sheeppy
no no w ostatnim miesiącu ale brzuszek :-)oto 11tydz
8 miesiac
9 miesiac
:-):-):-) oczywiscie w pierwszej ciąży
zdjęcia z brzuszkiem mnie rozczulają
10 kg to mi przybyło chyba już w pierwszym trymestrze, jak mi położna powiedziała że mam niedowagę i muszę dużo przybrać to zaczęłam się opychać słodyczami bez końca:-) a kilogramy weszły w ramiona, piersi, i przede wszystkim w pupęLILIann pisze:Sheeppy gdzie te Twoje 30 kg???!!! Na tych zdjeciach z brzuszkiem to gora plus 10 kg bym Ci dala
tylko na pupie i na jednej łydce mam rozstępy
sheeppy
LILIann
Majowe mamy'09
Sheeppy to ja juz sama nie wiem, czy to na tych zdjeciach tak niewiele tych Twoich kg widac,czy co Bo ja z nich widze ze ty szczuplutka mimo wszystko bylas!! Ja w 6 m-cu mialam brzuch taki jak Ty w 8, a Twoj brzuch z 6m-ca wyglada jak moj z 3-4m-ca ciazy
tikanis
CieRpliWa
maja 33- witaj maju my sie znamy ja tez chcialam poinformowac ze sie udalo
moja historia to
od 2003 do 2008 r - nerw trojdzielny- silne leki przeciwpadaczkowe
03.2008- rozpoczynamy staranka
06.2008- okazalo sie ze po zebem mialam rope i stad uciskala na nerw trojdzielny, niepotrzebnie trulam sie przez rok czasu nieprzerwalnie lekami przeciwpadackzowymi
07.2008- stwierdzono PCO
13.08 - laparoskopia
22.08 ostatnia @
25.09 ciąża - 4 tydz, i 6 dzien
jak tylko mezus przegra z aparatu zdjecie to wstawie zdjecie swego brzuszka...
moja historia to
od 2003 do 2008 r - nerw trojdzielny- silne leki przeciwpadaczkowe
03.2008- rozpoczynamy staranka
06.2008- okazalo sie ze po zebem mialam rope i stad uciskala na nerw trojdzielny, niepotrzebnie trulam sie przez rok czasu nieprzerwalnie lekami przeciwpadackzowymi
07.2008- stwierdzono PCO
13.08 - laparoskopia
22.08 ostatnia @
25.09 ciąża - 4 tydz, i 6 dzien
jak tylko mezus przegra z aparatu zdjecie to wstawie zdjecie swego brzuszka...
reklama
M
maja33
Gość
tikanis-kochana tak sie ciesze ogromneGRATULACJE tak ci kibicowalam :-), strasznie sie ciesze buziaczki dla was:-)