reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

reklama
maja - brzuchol sliczniutki!moj juz tez podobny i talia zaniklajakos z dnia na dzien:sorry2:i tez z Nika taki to mialam przy 4-5 miesiacu:shocked2:a juz sie zaczynalam martwic,ze to moj apetycik,a tu sie okazuje,ze nie jestem sama z takim szybkim brzucholkiem:-D

Dziewczyny Wam talia zanika, a mi wrecz przeciwnie - talia sie pojawila, brzuszek plaski jak deska sie zrobil. Na wadze 3 kg mniej niz przed ciaza!:szok: A przeciez ani nie mam wymiotow, ani nie stosuje zadnej diety. No moze tyle ze odrzucilo mnie od slodyczy, ale watpie ze przez to bym tak az schudla...Piszecie ze w drugiej ciazy Wam brzuszek o wiele szybciej wyskakuje, a to przeciez juz moja trzecia ciaza... i na dodatek blizniacza, za 3 dni 9tc sie zaczyna, wiec czy to normalne ze zamiast tyc ja chudne????:confused::confused::confused:

Kurcze ja jestem dopiero w drugiej ciąży odrazu wyskoczył mi troszke brzuszek ale myśle że to wina odstawienia diety i rozciągniętej macicy jeszcze z poprzedniej ciąży po za tym jak tylko cokolwiek zjem to puchnie mi brzuchol ale siostra mojego brata w pierszej ciąży schudła bo dziecko czerpało ponoć z jej zapasów ale wszystko było ok myśle że jak tobie skończą sie zapasy będziesz więcej jeść i tyć ale żeczywiście to niesamowite przy najbliższej okazji zapytaj o to lekaża.

Moja bratowka tez chudnie przy kazdej ciazy:dry:A ja pierwsze tygodnie i juz waleczki po bokach:-DBrzuchol slicznie okragly o samego dolu sie robi juz i widac,ze to ciaza....Tylko ludziska dziwnie patrza jak mowie ze to kolo 6 - 7 tygodnia dopiero:baffled::-p

kochane trzeba się cieszyć a nie płakać, dumnie obnośić się ze swoimi krągłościami. a kilogramy i tak nieunknionoe. LiLiann, jeżeli tylko z fasoleczkami w porządku to ja bym się nie przejmowała, ale zawsze mozesz sie skonsultowac z gin.

Dziewczyny Wam talia zanika, a mi wrecz przeciwnie - talia sie pojawila, brzuszek plaski jak deska sie zrobil. Na wadze 3 kg mniej niz przed ciaza!:szok: A przeciez ani nie mam wymiotow, ani nie stosuje zadnej diety. No moze tyle ze odrzucilo mnie od slodyczy, ale watpie ze przez to bym tak az schudla...Piszecie ze w drugiej ciazy Wam brzuszek o wiele szybciej wyskakuje, a to przeciez juz moja trzecia ciaza... i na dodatek blizniacza, za 3 dni 9tc sie zaczyna, wiec czy to normalne ze zamiast tyc ja chudne????:confused::confused::confused:

Ja jestem w 10 tc i talia jest nikla i brzuchol Wszyscy sie pytaja ktory to miesiac. boze :wściekła/y:

No wlasnie dziewczyny,dobrze Guska podsumowala, ze trzeba sie dumnie nosic ze swoimi kraglosciami, bo stan ciazy jest czyms pieknym i wyjatkowym!:-) A jak brzusio rosnie, to przynajmniej widac ze szkrabik sobie mieszkanko urzadza i tylko sie z tego cieszyc:-)
Ja baaardzo czekam na jakakolwiek wypuklosc na brzuszku i doczekac sie nie moge. Wizyta i USG za tydzien w czwartek, wiec bedzie chwila prawdy...Zobacze co te moje dwa groszki wymyslily. Oby tylko trzymaly sie w komplecie i rosly zdrowo. Niepewnosc jest straszna a czekanie taaaak sie dluzyyyy..

LILIann- niezwykle:-) trzecia ciaza i nic nie widac, ale sie nie martw mysle ze to normalne znam wiele dziewczyn ktore chudna na poczatk ciazy a nie tyja:tak:, trzymam kciuki za przyszly tydzien:-)

reklama
a oto 9tydz i 2 dzien:-)

Załączniki

• .jpg1111111111.jpg
    .jpg1111111111.jpg
    37,3 KB · Wyświetleń: 226
Do góry