reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

Super maluch Bazylia:-) Będziesz miała fajny prezent na święta jeśli w grudniu dowiesz się czy dziewczynka czy człopiec:-)

reklama
bazylia123- sliczna fotka ja tez kolejne badanie mam na 19.12 i tez mam nadzieje ze sie
dowiem czy to chlopczyk czy dziewczynka
karjoka- no nie moge sie doczekac usg ale po cichu chce o dziewczynce

Paula ja kolejne mam 26. listopada w związku z odebraniem wyników testu podwójnego. Wtedy będzie to jednak 15t i pewnie nie uda się jeszcze określić płci. Niemniej... gdy zaglądam w siebie to czuję, że tak samo bardzo chcę dziewczynkę jak chłopca. Jestem więc wdzięczna, że to natura za nas decyduje:-)

Bazylia-super foteczka , dobrze widac:-), ja nastepny scan mam 18grudnia i tez mam nadzieje ze sie dowiem czy chlopczyk czy dziewczynka:-)

Karjoke- wiem sloneczko najwarzniejsze aby malenstwo bylo zdrowe i porod przebiegl w miare sprawnie i jak naj mniej bolesnie trzymam kciuki za badanie mam nadzieje ze wszystko bedzie ok...pozdrawiam

witajcie dziewczyny, dorzucam swoje fotki. Od jutra bede w 16 tygodniu ciazy. Mam juz wielki brzucho jak na ten tydzien, pewnie dlatego, ze to moja 3, plus dosc pozna ciaza. Moje starsze corki maja juz 17 i 16 lat. Ja mam 36. W maju gdy nasz "byczek" sie urodzi bede miala juz 37.
Pozdrawiam i w zalaczeniu sle zdecie mojego maluszka i wielkiego brzuchola.

Załączniki

• 101120081123.jpg
    101120081123.jpg
    29,4 KB · Wyświetleń: 80
No no isabela faktycznie brzuszek juz spory :tak::-) Ja tez w 3 ciazy jestem i to z blizniakami, ale jeszcze we wszystkie swoje spodnie wchodze, a brzusio taki troszke tylko zaokraglony. A za 3 dni 15 tc mi sie zacznie. A, i tez mam 2 corki, tyle ze mlodsze, bo 3,5 letnia Ala i roczna Olenka. Chcialabys teraz synka, czy obojetne Ci to raczej? Ja w skrytosci serca mysle o takiej odmianie, ale zobaczymy co z tego wyjdzie :-D Pozdrawiam

Lilian, gratuluje tych blizniakow!!!!
Ja skrycie licze na kolejna dziewczynke. Ale wierze w przepowienie wrozki (moze to glupie) kiedys na ulicy stara kobieta mnie zatrzymala i uprzedzila, ze moje dziecko bedzie mialo ciezka operacje i to, ze bede miala w dalekiej przyszlosci syna. 2 lata temu moja starsza corka przeszla operacje. Od ponad roku staralam sie o dziecko, w koncu wyszlo :). Kilka dni temu corki przypomnialy mi o tej staruszce, zaczelysmy wspominac szczegoly jej wrozby... Jesli bedzie syn to bedzie w moim zyciu nowe doswiadczenie. Chcialabym coreczke, ale najwazniejsze by bylo zdrowe.
Jestem po badaniach, zakwalifikowana do wysokiego ryzyka. Teraz mnie czekaja dodatkowe testy na syndrom downa... Boje sie, ale czuje, ze z moim "byczkiem" wszystko ok. Gdybym nie byla ateistka modlilabym sie glownie o zdrowie dla moich wszystkich dzieci :)
Wiem, ze bedzie ok :):):)

isabela to ja trzymam kciuki zeby Twoje malenstwo bylo zdrowiutkie :tak:, a na pocieszenie dodam, ze znam kilka mamus ktore w okolicach czterdziestki rodzily i kazda z nich ma zdrowe dziecko :tak: A mojej Ali najblizsza 4 letnia kolezanka ma mamusie, ktora urodzila ja gdy miala 45 lat:tak::-D I tez wszystko w porzadku. A to zdziwilas mnie ta checia na trzecia coreczke:-), myslalam ze majac dwojke dzieci tej samej plci,zawsze marzy sie o odmianie, a tu prosze...;-):-) Ale zawsze zdrowko najwazniejsze, wiec co bedzie to bedzie, oby tylko bylo zdrowe:-)

reklama
Jestem po badaniach, zakwalifikowana do wysokiego ryzyka. Teraz mnie czekaja dodatkowe testy na syndrom downa...

Isabela, witam serdecznie. Fotki obejrzałam, śliczny maluszek w tym już pokaxnym brzuszku się chowa:-)

Isabela, nie chciałabym zabierać miejsca w tym wątku na poboczne pogaduchy, a chciałabym wiedzieć coś o twoich badaniach , o których piszesz. Napiszę na priva jeśli pozwolisz.

Do góry