reklama
Paula ja kolejne mam 26. listopada w związku z odebraniem wyników testu podwójnego. Wtedy będzie to jednak 15t i pewnie nie uda się jeszcze określić płci. Niemniej... gdy zaglądam w siebie to czuję, że tak samo bardzo chcę dziewczynkę jak chłopca. Jestem więc wdzięczna, że to natura za nas decyduje:-)
M
maja33
Gość
Bazylia-super foteczka , dobrze widac:-), ja nastepny scan mam 18grudnia i tez mam nadzieje ze sie dowiem czy chlopczyk czy dziewczynka:-)
witajcie dziewczyny, dorzucam swoje fotki. Od jutra bede w 16 tygodniu ciazy. Mam juz wielki brzucho jak na ten tydzien, pewnie dlatego, ze to moja 3, plus dosc pozna ciaza. Moje starsze corki maja juz 17 i 16 lat. Ja mam 36. W maju gdy nasz "byczek" sie urodzi bede miala juz 37.
Pozdrawiam i w zalaczeniu sle zdecie mojego maluszka i wielkiego brzuchola.
Pozdrawiam i w zalaczeniu sle zdecie mojego maluszka i wielkiego brzuchola.
Załączniki
LILIann
Majowe mamy'09
No no isabela faktycznie brzuszek juz spory :-) Ja tez w 3 ciazy jestem i to z blizniakami, ale jeszcze we wszystkie swoje spodnie wchodze, a brzusio taki troszke tylko zaokraglony. A za 3 dni 15 tc mi sie zacznie. A, i tez mam 2 corki, tyle ze mlodsze, bo 3,5 letnia Ala i roczna Olenka. Chcialabys teraz synka, czy obojetne Ci to raczej? Ja w skrytosci serca mysle o takiej odmianie, ale zobaczymy co z tego wyjdzie Pozdrawiam
Lilian, gratuluje tych blizniakow!!!!
Ja skrycie licze na kolejna dziewczynke. Ale wierze w przepowienie wrozki (moze to glupie) kiedys na ulicy stara kobieta mnie zatrzymala i uprzedzila, ze moje dziecko bedzie mialo ciezka operacje i to, ze bede miala w dalekiej przyszlosci syna. 2 lata temu moja starsza corka przeszla operacje. Od ponad roku staralam sie o dziecko, w koncu wyszlo . Kilka dni temu corki przypomnialy mi o tej staruszce, zaczelysmy wspominac szczegoly jej wrozby... Jesli bedzie syn to bedzie w moim zyciu nowe doswiadczenie. Chcialabym coreczke, ale najwazniejsze by bylo zdrowe.
Jestem po badaniach, zakwalifikowana do wysokiego ryzyka. Teraz mnie czekaja dodatkowe testy na syndrom downa... Boje sie, ale czuje, ze z moim "byczkiem" wszystko ok. Gdybym nie byla ateistka modlilabym sie glownie o zdrowie dla moich wszystkich dzieci
Wiem, ze bedzie ok
Ja skrycie licze na kolejna dziewczynke. Ale wierze w przepowienie wrozki (moze to glupie) kiedys na ulicy stara kobieta mnie zatrzymala i uprzedzila, ze moje dziecko bedzie mialo ciezka operacje i to, ze bede miala w dalekiej przyszlosci syna. 2 lata temu moja starsza corka przeszla operacje. Od ponad roku staralam sie o dziecko, w koncu wyszlo . Kilka dni temu corki przypomnialy mi o tej staruszce, zaczelysmy wspominac szczegoly jej wrozby... Jesli bedzie syn to bedzie w moim zyciu nowe doswiadczenie. Chcialabym coreczke, ale najwazniejsze by bylo zdrowe.
Jestem po badaniach, zakwalifikowana do wysokiego ryzyka. Teraz mnie czekaja dodatkowe testy na syndrom downa... Boje sie, ale czuje, ze z moim "byczkiem" wszystko ok. Gdybym nie byla ateistka modlilabym sie glownie o zdrowie dla moich wszystkich dzieci
Wiem, ze bedzie ok
LILIann
Majowe mamy'09
isabela to ja trzymam kciuki zeby Twoje malenstwo bylo zdrowiutkie , a na pocieszenie dodam, ze znam kilka mamus ktore w okolicach czterdziestki rodzily i kazda z nich ma zdrowe dziecko A mojej Ali najblizsza 4 letnia kolezanka ma mamusie, ktora urodzila ja gdy miala 45 lat I tez wszystko w porzadku. A to zdziwilas mnie ta checia na trzecia coreczke:-), myslalam ze majac dwojke dzieci tej samej plci,zawsze marzy sie o odmianie, a tu prosze...;-):-) Ale zawsze zdrowko najwazniejsze, wiec co bedzie to bedzie, oby tylko bylo zdrowe:-)
reklama
Jestem po badaniach, zakwalifikowana do wysokiego ryzyka. Teraz mnie czekaja dodatkowe testy na syndrom downa...
Isabela, witam serdecznie. Fotki obejrzałam, śliczny maluszek w tym już pokaxnym brzuszku się chowa:-)
Isabela, nie chciałabym zabierać miejsca w tym wątku na poboczne pogaduchy, a chciałabym wiedzieć coś o twoich badaniach , o których piszesz. Napiszę na priva jeśli pozwolisz.