reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

reklama
Kochana- jak nie widać?? zajrzyj do mojego prywatnego albumu - to odnajdziesz moje kg:-D;-)

Dziękuję za miłe słowa, ale...
marzena BRAWO! Bardzo ladne brzucho... Ja to mam takie w rozstepach do polowy... A mam 37tc. :-( Ty taki gladziutki.... BARDZO ladny! Jednak zycze ci abys szybko sie juz pozbyla go!
No chociaz z tego powodu jestem zadowolona, że rozstępy mi się nie zrobiły, ale smaruję się codziennie. A rozstępy mam jeszcze z przed ciąży na biodrach.

marzena - no ja Cię proszę... Tak piszesz o sobie, swojej figurze, opuchnięciu - a tu ... rewelacja!!!
Tylko, że ja już też mam 20 kg na plusie!!! A nogi opuchnięte niesamowicie! Kurcze musiałabym Wam zrobić zdjęcie moch stóp... Ale o jest widok obrzydliwy. Na pewno w ten dzień już nic byście nie jadły...

marzena 80- sliczny brzunio.. a ty szczuplutka jestes:) nawiasem mowic ladna kompozycja :-D
Dzięki, ale nigdy nie byłam szczupła. A kmpozcja wyszła zupełnie przypadkowo, ale ją polubiłam!

Tikanis, Aga śliczne foteczki!!!
Aga - 20 kg?!?!?! Niby gdzie? Chyba na uszach...
Tikanis, a Ty niby ile?

aga_k_m hahahaha u Ciebie ten podbródek jest tak samo wyimaginowany jak i u wszystkich :-D
ślicznie wyglądasz...promiennie i radośnie , bardzo mi sie podobaja Twoje fotki :tak:

a ja na pocieszenie znalazłam jedno super zdjęcie ...dowód na istnienie mityczego podbródka :-D:-D:-D

j8l93t.jpg

i co? i co? a nie mówiłam? i kto ma większy? :-D

ojjj confi - normalnie zaraz będziemy się licytowały ;)) wierz mi i ja mam lepsze fotki w zanadrzu ;)))

ojjj confi - normalnie zaraz będziemy się licytowały ;)) wierz mi i ja mam lepsze fotki w zanadrzu ;)))
haha ale widzisz mam i to spory :tak:
ale wiesz co? Mówi się trudno...wole to niż rozstępy :-D
wiem po sobie ,ze jak zrzuce wagę po ciązy to podbródek tez zniknie...

ja nic nie powiedziałam, ani nie napisałam confi ;))
Po prostu każda z nas ma lepsze i gorsze fotki ;))

reklama
Do góry