reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

reklama
oooowww a ja niby czekam na dziewczynke a Ty na chlopca.......zaczynam sie stresowac......co zrobie z tymi slodkimi sukienusiami?a co z imieniem ulallaa chyba zaczne sie zastanawiac!!!!!!:tak:
pozdrawiam

Dziewczeta wszystkei slicznie wygladacie!!!!tikanis widac ze ciaza Ci sluzy sliczna sukienka czytalam ze dzieki twoim przerobkom ...niezla z Ciebie artystka!!!!w ogole masz sliczne ciuskzi mnie sie podoba tez ta biala krotka bluzeczka w ktorej masz sesja ze slicznym brzuszkiem:tak:;-)
Nina co za figura pozazdroscic cudowny brzusio!!!!
Buziaki dla wszystkich pieknych brzuchatek!!!!!!
Majoweczki sa najpiekniejsze;-):tak:no i pare kwietnioweczek :-Dbo zmienily troche plany...spieszylo im sie:-D
buziaki

krystyna
Twój brzuszek można by rzec książkowy...do dużych ja go osobiście nie zaliczę:-) dla mnie malutki i zgrabniutki:tak:
serdecznie pozdrawiam:-)

krystyna30 - sliczniusi brzuszek:) podobny do mojego choc ja bede miala chlopczyka..:) a co do ubranek i ta bluzeczka i sukienka to zakup sprzed ok 10 lat.. w bluzce zarowno jak i w sukience zadko chodzilam stad tak dobrze zachowane.. sukienke przerobilam ale byly to drobne przerobki, jak powiekszony dekolt i skrocenie..:) buziaki wielkie i dzieki za tak cieple slowa.. jestes przesympatyczna:tak:

reklama
Widzę, że dawno tu nikt nie zaglądał. A ja właśnie przejrzałam zdjęcia i zobaczyłam, że mam takie z przed tygodnia czyli połowa 40 tc. Myślałam, że to już będzie koniec, a tu jeszcze pewnie następne zdążę zrobić.

Załączniki

• P4250770.jpg
    P4250770.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 144
  • P4250775.jpg
    P4250775.jpg
    24,3 KB · Wyświetleń: 146
Do góry