reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

Hej
to my 38 tydzien i 2 dni:)

Załączniki

• DSC00203.jpg
    DSC00203.jpg
    8,3 KB · Wyświetleń: 189
  • DSC00208.jpg
    DSC00208.jpg
    34,2 KB · Wyświetleń: 182
  • DSC00216.jpg
    DSC00216.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 183
  • DSC00209.jpg
    DSC00209.jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 176
reklama
hej
jest co dzwigac juz!!!!dzidzia rosnie jak na drozdzach!!!!z dnia na dzien wydaje sie wieksza!!
109cm w pasie!!!
o wadze nie wspominam bo powoli bije rekord majoweczek:)niestety!!
buzka
mam 37 stopni goraczki masakra i rosnie chyba dzwonie po lekarza!!

Krystynko slicznie...jak zwykle z resztą a o rekordzie wagowym w ogóle nie pisz bo się nie załapujesz ...no chyba ,ze na dolny pułap

krystyna30- slicznie wyglada twoje cialko.. i ten brzuunio.. a ten dres sliczniusi, superowy:) i gdzie te kg??? szczuplo wygladasz... ja tez mam ale 108 w pasie i na plusie ok 17kg..

krystyna 30 - gdzie te Twoje kilogramy :confused:
Wyglądasz suuuper zgrabnie - laseczka z Ciebie

Mi mój brzuszek wciąz "obwodowo" spada juz mam 99cm
a było 105cm
Z wagą walcze jak lew żeby nie przekroczyc 14kg - utrzymac ją :-D

Dzieki dziewczynki za mile slowa ale jakbyscie widzialy moje posladki to byscie wiedzialy w co poszly te kilogramy!!!!!:tak:
dresik helo kity:)
iwona to pewnie brzusio juz sie obnizyl ...bo moj wcale!!!
nie dolinuj mnie bo ja walcze zeby 20 nie przekroczyc:szok:a mam juz bliziutko!!!!!

confi fajna sukieneczka i zdjecie ladne:)zazdroszcze Ci tego morza!!!!!
dzidzia bedzie zdrowa jak nawdycha sie jodu od malego!!!!to wazne:)

reklama
confi fajna sukieneczka i zdjecie ladne:)zazdroszcze Ci tego morza!!!!!
dzidzia bedzie zdrowa jak nawdycha sie jodu od malego!!!!to wazne:)
ja tez się ciesze...tym bardziej ze mamy mnóstwo miejsc do spacerków i na pewno nie będe się z niuńkiem nudzic :tak:
Jodu rczej teraz wdycha się mniej bo latem zawsze jest mniej ale spacery jesienią i zima nad morze są bardzo korzystne :tak:

Do góry