reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

anateczka -- no domyslam sie... ja tez mecze mego a on tylko wez wez daj mi juz spokuj... sama zobaczysz pozniej... to staram sie wyginac przy lusterku jak glupia... no ale narazie nic nie wypatrzylam... no jedynie przy dziurce od kolczyka zrobil mi sie maly... i dwa na dole ale takie dziwne pod skora... niewielkie ok 2 cm... ciekawe jak pozniej bedzie... a do konca 2 tygodnie zostalo... brzuszek niewielki ale ciagle napiety i twardy...

reklama
paula7-mi na brzychu jeszcze na szczeście nie porobiły sie rozstępy, tylko na plecach, takie jasne. Nie wiem w sumie czemu, bo na plecach nie przytyłam:zawstydzona/y:No ale mi zostało jeszcze 4 tygodnie, więc wszystko jeszcze może się zdarzyć.

confi - napiszę jedno - WARIATY:-D:-D:-D (oczywiście pozytywne!!!) - jesteście oboje nieźle pokręceni!!! już widzę co z Was dwojga wyrośnie, hehe ;-):-):-D
Cudowne są te foteczki!!! dzisiaj My się zabieramy wieczorkiem do dzieł autorskich.. a Co - mój Mężuś potrafi tatuaże tworzyć, więc i Jadzie "udekoruje"!!!, hihi :-)

mamamatysia dzięki , mamy czasem takie szalone pomysły ;-)

aga_k_m hahahaha nasz synek nie będzie się ze starymi nudził na pewno , jak skończy miesiąc to wybieramy się an wycieczkę do Zoo , potem w lipcu zasuwamy do Ostródy :-D
czy mu się to spodoba czy też nie...
a uczciwie przyznam ze pomysł z farbami był pomysłem mojego M ...i za to go kocham :sorry:
no a ja nie moge się doczekać wyników waszej sesji

Confi kurde no wymiękłam normalnie :-D :-D :-D
nic dodać, nic ująć
ja też chce takie foteczki :sorry: :rofl2:
super pomysły macie, pogratulować :tak:
(a tak p.s. to jest w Ostródzie, że tam planujecie wyjazd? bo mi to miasto to się z koncertami kojarzy zawsze ;-))

reklama
Confi kurde no wymiękłam normalnie :-D :-D :-D
nic dodać, nic ująć
ja też chce takie foteczki :sorry: :rofl2:
super pomysły macie, pogratulować :tak:
(a tak p.s. to jest w Ostródzie, że tam planujecie wyjazd? bo mi to miasto to się z koncertami kojarzy zawsze ;-))
dziękuję :-D
wyjazd planujemy na przełomie lipca i sierpnia, ale jak to wyjdzie w praktyce to się okaże :tak:

Do góry