reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

reklama
brzuszek mi urusl o jakie 1,5 cm w ciagu tygodnia, mam teraz cos okolo 72cm w pepku, ale tez przybylo mi okolo 1 kg w ciagu tyg, i strasznie szybko rosna mi biodra jak zauwazylam bo kolejne spodnie ktore tydz byly okej juz sa ciasne...:sorry2:

PozdróFFFki od Groszka:-)
A aby było bardziej poglądowo to 11+0 wg LMP, 11+3 wg USG, CRL 49 mm.

Załączniki

• usg11tOK.jpg
    usg11tOK.jpg
    38,3 KB · Wyświetleń: 82
Czy to mozliwe ze rano mam 74cm a wieczorem juz ok 86cm... tak strasznie mnie wysadza az sie sama dziwie bo w pierwszej ciazy bylo zupelnie inaczej... to doslownie szok...

LILIann, Paula, Maja... dzięki bardzo i pozdrowienia dla Was! Fotki USG są faktycznie fajne, ale najbardziej niesamowite jest dla mnie widzieć malucha na ekranie... Leżę, patrzę jak podskakuje i śmieję się do niego:-) Nie mogę się więc doczekać kolejnego USG... Ale to także znacie, prawda?;-)

reklama
To zdjecie z mojego skanu 21.10.08. 11tydzien+4dni.
A mialo byc juz wtedy 12 tygodni.
Nastepne usg mamy 11.12. Juz nie moge sie doczekac, bo wtedy dowiemy czy to chlopczyk, czy dziewczynka.
Pozdrawiam wszystkich.

Załączniki

• 21.10.08.JPG
    21.10.08.JPG
    58,1 KB · Wyświetleń: 80
Do góry