reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

Och Tikanis...nie wiem co powiedzieć....dziękuję ...:zawstydzona/y::-):zawstydzona/y:

Madziu
...no teraz to jest na kogo popatrzeć ;-) Bardzo ładne zdjęcia i ślicznie wyszliście!

Confi jestem tego samego zdania co Barmanka...uśmiech w lesie :-p a piękny uśmiech i szczery to wtedy, gdy ząbki widać...;-) czekam na poprawkę :-D...jesteś taka ładniutka....!

reklama
hihihi dobre, uśmiałam się :-)

no nie no.... ty to uśmiechem nazywasz?:sorry2: ;-)
ząbki pokaż :tak: :-D wtedy to jest uśmiech :happy2:
no weeeeź....nawet nie wiesz jak ja śmiesznie z uśmiechem wyglądam :-D
no ale dobra ...postaram się następnym razem coś z siebie wykrzesać :-p

Okruszku dziękuję no i jak napisałam wyżej ...postaram sie ;-)

piekne brzusie!!! poprostu piekne!!!!
ale przeewszystkim.....jakie wielkie!!!!!!!!!!!!!!!!! czy wiecie ze tam sa nasze malenstwa ktore juz dzis mialy by szanse sie urodzic i przezyc???!!!poporstu cud, cud....

a to ja i Oliwka pare dni temu...

Załączniki

• SDC11695.jpg
    SDC11695.jpg
    22 KB · Wyświetleń: 68
  • SDC11696.jpg
    SDC11696.jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 75
  • SDC11697.jpg
    SDC11697.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 77
  • SDC11698.jpg
    SDC11698.jpg
    16,3 KB · Wyświetleń: 82
wow, mama Bartusia, alez masz ogromna wille dla Oliwki :), a juz myslalam, ze moj domek to wielka posiadlosc. Wrzucam swoje fotki.

Załączniki

• 290320091635.jpg
    290320091635.jpg
    16,7 KB · Wyświetleń: 63
  • 290320091648.jpg
    290320091648.jpg
    17,7 KB · Wyświetleń: 67
izabela- super brzuszek....

mama-bartusia- no jestes ... swietny brzuszek a jaki okraglutki...no no

reklama
Isabela jesteś a my sie o ciebie martwimy kochana gdzie sie podziewałaś
Patusia, kochana jestem wciaz, ale naprawde rzadko wchodze i czytam Was "po lebkach". Wciaz cos sie u nas dzieje i nie moge tu byc na biezaco. Ale wciaz o Was pamietam kochana. Dziekuje Ci za pamiec i troske. Caluski

Do góry