reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

Isabela kochana stesknilam sie za toba!!!;-)
Brzusio przepiekny gratuluje!!!!
buziaczki kochana!!!
ale nie za blisko bo moge zarazac strasznie sie przeziebilam...:-(

reklama
No kochane! :szok: Super Chruper te wasze fotki!
Macie superowe brzuszki....
Confi ja tez nie za specjalnie lubie "suszyc" zeby do zdjec. Tez wychodze, jakos nie tak. Ale faktycznie popieram dziewczyny, Ty nie pokazalas zdjecia z usmiechem :p
mamaBartusia popieram isabel faktycznie duze brzucho. No to z pewnoscia dziewczynka, jak ta lala tam siedzi! :-)
isabela brzucho superowe.... Pepek w srodku!

Kurde wszystkie juz macie takie duze brzuszki, a nie macie rozstepow :-( Znaczy ogolnie to dobrze, ale nie dobrze, bo ja mam straszne! Na zdjeciu zaslonilam reka, zeby nie robic niesmaku :baffled: No i pepek chyba do konca ciazy bedzie na wierzchu. Juz w zasadzie jest nieco poza :happy:
O prosze, a oto My dzisiaj z rana:

Załączniki

• SDC12512.jpg
    SDC12512.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 95
Piekne i pokazne brzuchy kochaniutkie!:tak: Moj tez juz duzy jak balon:-D Bede malemu bardzo wdzieczna jak wyskoczy z niego za wczasu:tak::-)

reklama
A oto moj brzuszek... 35 tydzien...:-)

Załączniki

• brzuszekkk 002.jpg
    brzuszekkk 002.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 56
  • brzuszekkk 004.jpg
    brzuszekkk 004.jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 56
  • brzuszekkk 005.jpg
    brzuszekkk 005.jpg
    14,8 KB · Wyświetleń: 60