reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

Ale piękności....by się oglądało i oglądało....dech zapiera normalnie :-)

Aga_k_m przepięknie wyglądasz, piękną kobietą jesteś!!! :-) śliczniutki brzusio!!!
Tikanis bardzo ładne foteczki....i Ty jak ładna mama :tak:
Marychna nieduży brzusio ale jaki uroczy :-D
Slonkoonline śliczne Maleństwo :-D:-D:-D i piękni WY!!!
Confi bardzo ładnie...było by świetliściej i piękniej gdyby był uśmiech :tak: a gdzie on się zapodział :confused:
Kasia1208 ale śliczny Bąbelek:-D Brawo!!!
M@dz1@ piękne muszą być te zdjęcia, ja również czekam na większe, bo na razie tylko się domyślam i sobie wyobrażam :-p

Pozdrawiam Wszystkie brzuchatki:-D:-D:-D

reklama
okruszek - kochana jestes:-D moje zdjatka nie umywaja sie do twoich artystycznych cudne.. wogole album jestem pelna podziwu twoich zdolnosci plastycznych:szok::-D

Okruszku - dziękuję Kochana za te komplementa :)) normalnie dodają lekkości w tym "słoniowatym" stanie, hehe:-) :-D

reklama
imagination - jak ja Ci zazdroszczę tych 8 kg!!! Super wyglądasz - wszystko w brzuszek Ci idzie!! :-D
Ale zmartwiłaś mnie tymi ciemnymi żyłami - pierwszy raz widzę je w takim miejscu jak brzuch...

Do góry