reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

to jak imagination wstawiła fotki to dla porównania ja wstawiam dzisiejszą siebie i swój brzusio (obie mamy ten sam termin :-D)

Załączniki

• DSC05207.JPG
    DSC05207.JPG
    43,2 KB · Wyświetleń: 101
  • DSC05210.JPG
    DSC05210.JPG
    26,5 KB · Wyświetleń: 81
  • DSC05215.JPG
    DSC05215.JPG
    31 KB · Wyświetleń: 94
reklama
imagination na zamknietym pisałam ,że fajnie wyglądasz :)

aga_k_m kwitniesz kobietko :) lubię patrzeć na zdjęcia tak ślicznych i promiennych mam :D

haha, confi - masz rację - ukwitł mi biust, brzusio, i boczki, hehe :-D ale - mimo wszystko dziękuję za komentarz :*

agak.m i imagination pieknie wygladacie!!!!!
ja szczerze mowiac zaczynam sie wstydzic wstawiac zjec wygladam jak dwa slonie powoli!!!!!!;-)
pozdrawiam

Imagination - ładny zgrabniutki brzusio :tak:

Aga_k_m - jakaś ty zadowolona, oj widze że ciąża ci służy ;-)

wy narzekacie na swoje rozmiary? no proszę was..... :sorry2: ja mam 109cm na pępku :rofl2: najgorsze jest to że zaczyna brakować mi ciuszków do chodzenia ;-) (takich cieplejszych troche, z długim rękawem. bo jakieś wyjściowe to znajde jeszcze..). ale to nic - może w sobotę pójdę na zakupy :-D

confi- ja jestem zachwycona cladermanem.. jest swietnym pianista... :rofl2:
imagination- kwitniesz kochana,, ta fryzurka pasuje ci swietnie.. no i brzusio rosnie:-D
aga_k_m- sliczna jestes i ten brzusio slodki:)

reklama
dziękuję dziewczynki za tak miłe słowa :)))
no ja jakoś nie czuję się atrakcyjnie w tej ciąży (15 kg do przodu... a na dodatek teraz zaczynam jakoś szybciej przybierać na wadze:confused:) - ale fakt- JESTEM Z NIEJ BARDZO ZADOWOLONA :-) buźka dla każdej :-D

Do góry