reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

mamo bartusia - urocza ta Twoja Niunia - i rzeczywiście mały z niej pulpecik (patrząc na policzki) - najważniejsze, że sie zdrowo rozwija :-D

reklama
co ci proponuje - jak się położysz na kozetkę zapytaj lekarza czy nie jest za późno na 3d.
ale wiesz co - jeśli jest dobry scan to wiesz mi że na 2d też bardzo dobrze widać :tak: a cena o wiele mniejsza....
Wiesz, moj spec od USG jest niejako znajomym rodziny... Jest dodatkowo bioenergoterapeuta i leczy: babcie, tate, siostre, czasem ciotki. Mnie kiedys tez, ale juz dawno zrezygnowalam. No i mam nadzieje, ze wlasnie poprostu sprawdzi, czy wyjdzie czy nie. Jak nie to robimy normalne, jak tak to 3d. Mysle, ze moze byc i tak, ze wlasnie nie zaplace wcale za 3d.
Ostatnio jak nam robil USG, to za te 100zl zrobil takie wypasione badania, ze ja w zasadzie nie wiedzialam ze takie cos mozna :-) A opis dostalam praktycznie na pol kartki A4. Taaaaka mala czcionka. Gin jak wzial opis, to tylko zapytal "Czy on ma to teraz czytac?" :-D
Gin go zna i okreslil jego zdolnosci tak: "Pan doktor potrafi rozne cuda znalezc na tym sprzecie, wiec Pani spokojnie idzie".

tikanis - wow - ale brzusio:-D śliczniutki!!!
podziwiam Twoje arcydzieło - super!!! ...
Kubuś ma bardzo zdolną artystycznie mamę - to bardzo dobrze rokuje :-D wszyscy będą mu zazdrościli gadżetów pokojowych!!!

aga_k_m- dziekuje kochaniutka jestes- ogromny bbuziak dla ciebie slodka :-D:rofl2::-)

Tikanis - ja się przymilam, hehe - zaraz na priva wyślę Ci mój adres domowy - i zamawiam sobie lampę z różowymi dodatkami ;-) (żartuję oczywiście - aczkolwiek, nie powiem, że nie chciałabym.. W moim kąciku niestety taka lampa się nie przyda. Ale czekam z niecierpliwością na Twoje kolejne dzieła :-))

witajcie mamuśki !!!!:-):-):-)
jestem Dominika z UK obecnie 29 tydzień. termin 31.05.2009 i oto mój brzuchol. podobno duży i córcia ma już około 1,5 kg a przy porodzie podobno bedzie miała 5,5 kg :szok::szok::szok: strach sie bać jak będe wyglądać pod koniec ciąży hihihi:-D

Pozdrawiam serdecznie:-)

Załączniki

• 2.jpg
    2.jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 75
hej
tikanis piekny brzusio duzo inny od mojego , zwlaszcza z profilu ,widac ze inna plec nosimy....
a lampka rewelacja....troche inwencji tworczej i i le oszczednosci!!!;-)
pozdrawiam

tikanis - super brzusio. jest zupełnie inny od mojego ;-) a lampka po prostu super, gratuluje zdolności artystycznych :tak:

goldenka - witamy. twój brzusio nie jest wcale taki duży jak na 1,5kg dzidzi :tak: super dla ciebie - przynajmniej nie czujesz ciężaru :-)
a doktorek to cię cosik okłamał z tymi kg dzidzi przy porodzie :rofl2: :tak:

mama-bartusia - sliczna ta twoja dzidziulka....

tikanis - swietny brzuszek... pomyslowy ten balonik....super...

goldenka - no super brzuszek...

reklama
Do góry