reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

imagination, aga_k_m - wygladacie rewelacyjnie :tak:
A że czujemy się czasem troszkę słoniwato no cóz
Każdy by sie tak czuł dzwigając każdego dnia 2-3 baniaki 5l wody :-D przez 24h na dobę - bo mniej więcej tak to wychodzi
a przy tym jak pieknie wyglądamy :tak::-):-):-)

reklama
Barmanka, ja tez mam ponad 100cm w obwodzie:zawstydzona/y: Tak więc naprawdę nie macie dziewczynki co narzekać... Niby waga to dopiero 6kg na plusie, ale brzuś spory już;-)
I dziękuję za przmiłe komplementy:-)
Aga_k_m ślicznie wyglądasz, a brzuś jaki już pokaźny :-D

imagination - no pokaźny.. bez dwóch zdań:-D i wiesz co - wydaje mi się, że kształtem nie za bardzo różni się od Twojego :-D ciekawa jestem, który lekarz się pomylił (wizytę mam 1.04, więc lepiej żeby mnie lekarka nie zaskoczyla prima aprilisowym żartem, co do poprzednich jej wskazań płciowych;-) bo przez ostatni miesiąc szalałam z różem w wyprawce)

Imagination fajnie ,że się w końcu przekonałś o tym ze kształt brzuszka nie ma nic współnego z płcią ;)
Mnie to zawsze śmieszyło troszkę jak ktoś tak mówił....ja mam brzuszek który z boku wygląda troszkę jak poduszeczka a to niby na dziewczynkę ;)
I co z tego skoro mój syn ma jajka jak orzechy jak powiedziała pani doktor ;P

Confi, ja sie o tym w szpitalu przekonałam juz te kilka razy. Było tyle dziewczyn i w zasadzie każda miała podobny brzuszek a różne płcie ;-)
Barmanko, ja udzielam się głownie na zamkniętym, aczkolwiek zaglądam na ogół ;-)

reklama
KURCZAKI! aga_k_m i imagination Super wygladacie, ja nie wiem jak to jest... Ja teraz nie biore wogole proszkow na alergie, wiec wygladem na twarzy nieco zblizam sie do krokodyla :-(
A co do brzucha....Wlasnie mierzylam 113cm. O kurde straszne rozstepy mi teraz wyszly, ale doslownie 2-3 tygodnie temu. No i najgorsze, ze mam wrazenie, ze codziennie ich jest wiecej. Smaruje sie codziennie. A jak patrze w lustro, to coraz okraglejsza jestem wszedzie! Moje dziecko chyba dopiero teraz sie obudzilo, ze trzeba by urosnac nieco.
Najlepsze, ze jak mnie znajome zobaczyly to powiedzialy, ze nie mam duzego brzucha. To ja juz nie wiem kiedy to bedzie, jak on bedzie duzy....!
Juz chce to USG bo zglupieje! Czy ja jestem takim grubasem, czy to moje dzieciatko jest takim klockiem?

Do góry