reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

krystyna30- no slicznie ci brzuszek rosnie,, no i zgrabna kobitka z ciebie:rofl2:
jola- wow jaki duzy brzunio... az dziw ze dajesz rade jeszcze chodzic,, ale chyba juz bardzo ciezko..:rofl2:
patusia44- kochanie ile ty masz lat?? bo wygladasz slicznie i mlodo na ok 22latka.. ta fryzurka,, super zgrabna jestes,, taka szczuplutka... ile masz na plusie kg?? mi tez mowia ze niby przytyl mi tylko brzunio i biodra no ale ja nie wygladam tak szczuplo jak ty:) ale pieknie kochana:rofl2:

reklama
krystyna30 jaki fajny malutki brzunio :) Twoja Antosia pewnie gdzieś tam w środku się rozpycha co? :)

jola niewątpliwie jesteś nasza ulubienicą :D za każdym razem patrze na Ciebie coraz bardziej zafascynowana . W zyciu nie widziałam piękniejszej mamusi bliźniaków. Do mnie do szkoły rodzenia chodzi jedna podwójna mama ale nie obrażając nikogo przy Tobie wygląda jak słonica...pięknie wyglądasz ;)

patusiu w kooooońcu zdjęcia :D no kochana do twarzy Ci w tym blondzie ....chyba nawet lepiej niż w poprzednim kolorze :) ślicznie

Jestem pod wrażeniem Jola świetnie wyglądasz! I gratuluje, że dotrwałaś w ciąży z dwójką dzieciaczków już prawie do 35 tygodnia :laugh2: myślę, że i te 2 tygodnie do 37 też dasz radę - trzymam kciuki! Ja też sobie mówię, że za 2 tygodnie mogę już każdego dnia rodzić :sorry: ale pewnie poczekam do terminu ... mimo mojego brzucha, który jest nadal bardzo nisko.
A Ty Patusia też ślicznie! Ja mam podobny brzuszek do Ciebie, musze zobaczyć z ciekawości na wątek centymetry ile masz obwodu - jeśli pisałaś, bo powiedziałabym, że mniej więcej tyle co ja :blink:
Mój chłopaczek ostatnio zrobił się tak bardzo ruchliwy, że nie daje mi spać! Conajmniej do 23 każdego dnia szaleje. Zastanawiam się tylko co on ma tam do roboty :rofl2:

krystyna- super brzuszke... nie taki duzy...

jola- oj kochana ty to masz co nosic... z pewnoscia ci bardzo ciezko... ale wygladasz slicznie... po prostu nie moge sie napatrzec....

patusia- a gdzie brzuszek bo taki malenki na fotce... a fryzurka i kolorek super... bardzo ladnie wygladasz...

hey dziewczynki. wczoraj wieczorem bylam prywatnie u ginka:-)
miałam usg i najprawdopodobniej to dziewczynka. to już nie pierwsza przewidywana ocena ze to dziewuszka, bo ani nie widać jąderek ani nic tylko te zarysy warg sromowych :-) jest tak śliczna :-) waży już 1946 g ślicznie ciumka i jest już ułożona głowką w dół.. załączam fotkę, na górze dwie fotki stópki a na dole dwie fotki buźki z profilu :-):-):-)

Załączniki

• page.jpg
    page.jpg
    11 KB · Wyświetleń: 83
jola466 - az mnie zamurowało
Podziwiam Cie że jeszcze dajesz radę funkcjonować :-)
Niesamowita piłeczka do dzwigania
Życze Ci silnego kręgosłupa, bo ma on co dzwigać
Wygladasz niesamowicie :-) na prawdę super :tak:

tikanis heh to tak jak ja :D 13 kilo a mieszczę się w swoje jeansy :p ciekawe jak długo jeszcze ?

princesstopic śliczna dzidzia :) ja niestety nie dostałam zdjęć z ostatniego USG :/ a na dodatek prawie nic nie widziałam , oglądał tylko mój narzeczony a ja lezałam jak trusia i czekałam na swoją kolej, jak juz przyszła to mały sie obrócił i mogłam popodziwiać tyłek :p

reklama
iwona100na - :-)dziękuję:-)
Confi- to powinnas sie domagac zobaczenia dzidzi:-) wkoncu to Twoje malenstw i masz do tego pelne prawo aby tak samo jak Twoj narzeczony spojrzec na Wasze sliczne malenstwo:-)

Do góry