reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

ankzoc piekny malutki brzuszek, fajnie, dzidzia rosnie a Ty po porodzie bedziesz wygladala jak modelka:)) ze mna do szkoly rodzenia chodzi dziewczynaktora ma termin za dwa tyg i jak bym nie wiedziala ze jest w ciazy nie powiedzialabym!!! aq nie przytyla ani deka...a dzidzia ma podobno juz 3kg...dobre nie??:))

Justyna piekny brzusio!!pepek w srodku:) i chyba tez tylko brzuszek masz co??

a z tym pepkiem to ja juz sama nie wiem, bo jesli pepek jest w srodku to chlopiec tak?? a ja mialam z Bartusiem tak bardzo na wierzchu ze az mnie bolal i chlopak:))
teraz zaczyna mi wychodzic juz , a nie wiem co bede miala wiec zobaczymy, chodz poki co ciaza w 200% inna...

mamo Bartusia nie ma co sie sugerowac pepkiem czy "innoscia" ciazy:tak:;-). Ja rowniez jestem teraz w drugiej ciazy i przechodze ja zupelnie inaczej niz pierwsza (pepek tez jest na wierzchu):tak: i oczekujemy drugiego synusia:tak:, wiec jak nie dowiesz sie na usg to napewno przy porodzie:tak:

reklama
katarzynak83 ja tez słyszałam ,ze po porodzie to przechodzi ale jednak...nie dość ,że czujemy się coraz cięższe i niezgrabne to jeszcze pryszcze , zwariować można...oby do maja ;)

Justyna_0 dziękuję :) czekamy na syneczka ... a raczej już nie możemy się na niego doczekac ;P

Ty także pięknie wygladasz :)

ankzoc jakie śliczne malutkie mieszkanko :D super wyglądasz...pewnie zaraz po porodzie nie będzie nic widać ...zazdroszczę ;)

tikanis jak zwykle cudownie, świetna z Was para :) a chrzesniaczka słodka ja też mam świeżo "wykluta " bratanicę ale na razie nie mam jej zdjęć, bo nie chce maleństwa męczyć fleszem ...jak zrobię to na pewno się pochwalę :)

patusia- swietnie..... super wygladasz tylko brzuszek widac..... no i w koncu wstawilas fotki... cudownie... a maly slodki....

Patusia nóżki masz super powiedz uprawialas jakies sporty ja mam taki celulit juz masakra w porównaniu z Twoimi to jak stara babcia wygladam

reklama
Patusia super wyglądasz, laseczka normalnie ;-)
no to teraz się nie dziwie że tylko 6kg na + :rofl2: tylko maluśki brzuszek widać, a nóżki jak u sarenki :-)

Do góry