reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

14tydz 2dzien

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    24,6 KB · Wyświetleń: 120
  • 2.jpg
    2.jpg
    38,7 KB · Wyświetleń: 132
reklama
Maja33 ale fajny brzusio:))))) w drugiej ciazy zawsze szybciej sie "rosnie":)) ja tez bym juz chciala ale u mnie to dopiero 10 tydz a ja jak dotad troszke chudne...chociaz moze nie brzuch:)))

dzieki dziewczyny za mile slowa:-) ja tez sie z niego ciesze:-) dzis znow czulam ruchy alez to slodkie

kina1409-no to takie okazy chowasz w domku, pochwal nam sie swoim brzuszkiem czekamy:-)

pozdrawiam

dzieki dziewczyny za mile slowa:-) ja tez sie z niego ciesze:-) dzis znow czulam ruchy alez to slodkie

kina1409-no to takie okazy chowasz w domku, pochwal nam sie swoim brzuszkiem czekamy:-)

pozdrawiam

Jutro zrobie fotke i jak będe umiala tu wstawić to sie pochwalę:tak:
Ja jestem w tym samym tc co ty i nie czuję jeszcze ruchów:-(

kina- a to twoja pierwsza ciaza ? nie masz sowaczka i nie pamietam przepraszam:-(, jak pierwsza to sie nie przejmuj w drgiej wszystko szybciej jakos przychodzi (chociaz nie zawsze) ja z Marta czulam dopiero w 19tyg:tak:
a fotki musisz najpierw zmniejszyc rozmiar zdjecia a pozniej mozesz bezposrednio ze swojego komputera wkleic na forum wejdz tylko w zarzadzaj zalacznikami (ponizej ramki odpowiedz) wstaw tam zatwierdz i gotowe:-), czekam z niecierpliwoscia na foteczki

kina- a to twoja pierwsza ciaza ? nie masz sowaczka i nie pamietam przepraszam:-(, jak pierwsza to sie nie przejmuj w drgiej wszystko szybciej jakos przychodzi (chociaz nie zawsze) ja z Marta czulam dopiero w 19tyg:tak:
a fotki musisz najpierw zmniejszyc rozmiar zdjecia a pozniej mozesz bezposrednio ze swojego komputera wkleic na forum wejdz tylko w zarzadzaj zalacznikami (ponizej ramki odpowiedz) wstaw tam zatwierdz i gotowe:-), czekam z niecierpliwoscia na foteczki

Tak pierwsza ciąza bo bardzo długo staralismy się, później leczenie. No i w końcu sie udało:tak: Ale mam 2 dzieci z pierwszego małżeństwa mojego meża. Które mieszkaja z Nami:tak:

reklama
ladygab-jaka ty szczuplutka musisz byc:-), ja chyba normalnie mialam z 72cm, kurcze zaraz sie zmierze i wam napisze ile u mnie:-D

juz wiem 83cm w najgrubszym miejscu :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry