reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

reklama
Witam wszystkie Majóweczki :-) U mnie wraz z rozpoczęciem 11 tc zakończyły się nudności i zmęczenie ( z czego niezmiernie się cieszę). Od kilku dni natomiast mam okropnie spuchnięte nogi w kostkach i łydki a to dopiero 13 tc. Czy któraś z Was ma podobnie? Nie wiem czy powinnam się zgłośić z tym do lekarza czy cierpliwie czekać aż wkońcu też minie. Najgorsze, że jedyne buty jakie mogę nosić to adidaski :-) Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie bardzo gorąco.

Powiem wam dziewczyny że jak wcześniej nie miałam wielkich dolegliwości tak teraz jak jestem w 10 tygodniu zaczęłam wymiotować myślałam że już mnie to nie będzie dotyczyć a jednak co chwile mam ochote iść haftowac wczoraj zrobiłam sobie nalesniki i całe zwymiotowałam po czym zjadłam zupe :)
ja mam to samo:-(zamiast mi sie poprawiac to sie pogarsza i kazdego dnia jestem blizsza wymiotow...wczoraj byl pierwszy raz:-(

Tak jak obiecałam mój brzusio 14 tc:tak:

Załączniki

• 24811111.jpg
    24811111.jpg
    50,4 KB · Wyświetleń: 150
  • 2461111.jpg
    2461111.jpg
    44,5 KB · Wyświetleń: 139
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry