reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki naszych pupili

Dzieki za pocieszenie :)

Zachorowala na ropne zapalenie macicy.
Strasznie cierpala, widac bylo po niej :(
I nie wiadomo jak by to bylo po operacji. I tak moglaby nie przezyc wiec stwierdzilismy, ze szkoda pieska zeby sie meczyl.
Teraz jest jej napewno lepiej :)

reklama
Muflon przygnębiony wizją ciągłej ucieczki przed Majką ;)
dsc001637ft.jpg

Martusiu na pewno

A nasz popie...ony chom użarł mnie już dwa razy, a wczoraj wnocy spierniczył za akwarium (zakrytego) i przewędrował całe mieszkanmie i zawedrował do tesciów do pokoju. Teśc myslał że nam do domu jakiś szczur wlazł lub mysz i... chciał go kapciem potraktować. W ostatniej chwili się zorientował ::) ::) ::)

beatka ten kocur ma takie oczy że brrrrrrrrrrrr ja sie go boję

martusia_78 pisze:
Dzieki za pocieszenie :)

Zachorowala na ropne zapalenie macicy.
Strasznie cierpala, widac bylo po niej :(
I nie wiadomo jak by to bylo po operacji. I tak moglaby nie przezyc wiec stwierdzilismy, ze szkoda pieska zeby sie meczyl.
Teraz jest jej napewno lepiej :)

mój bydlaczek też to miał (a)
wycieli macice i jest jak dawniej

beatko ale na mnie zrobił takie wrażenie.... pisałam kiedyś że nie przepadam za kotami więc może dlatego.... nie umiem ich rozszyfrować. Dla mnie sa absolutną zagadką

bo koty generalnie są wredne ;D może dlatego je lubię ;) ale Muflonisko jest jak pies, przybiega na zawołanie, wskakuje gdzie mu się pokaże itd ::)

Mel i Martusia - tak sobie pomyślałam - te biedne suczki i wszystkie kobiety i samiczki zawsze musza miec jakies takie porąbane choroby :(

reklama
Do góry