reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki naszych pupili

wbrew pozorom są bardzo łagodne, ale czego natura nie może zrobić.....

ja przepraszam dziewczyny, że tak co jakiś czas wtranżalam się do Was "wrześniówek", ale lubię Was a poza tym od początku miałam dwa terminy porodu: 29 wrzesień lub 4 pażdziernika a teraz wiem już ,że moja mała przyjdzie naświat na 100% we wrześniu, bo już 13 .09. mam odłożyć wszystkie silne leki rozkurczowe i mogę zaczynać...

reklama
A o to nasz szczeniaczek ;)
DSCF0258.jpg

wątek stał sie lekko zanidbany co?? ;)

mam nadzieję, że zwierzaki nie ::) :)

moja Kazia czuje sie lekko zmieszana jak jej pokazujemy dziecko
łasi się i kładzie uszy

A moja boi sie małego prawie wcale nie wchodzi do pokoju czasami tylko ja wszyscy wyjdą to włazi i obwąchuje naokoło łóżeczko jest raczej zazdrosna ale myslę że krzywdy by nie zrobiła ::)

reklama
Do góry