reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki naszych pupili

Bitwa ;D
15468uq0vl.jpg

reklama
A to nasz kociak parę miesięcy temu...:) Słodziuchny co nie??

kot14mb.jpg

kot22nz.jpg

kot38lk.jpg

Wreszcie opanowałam wklejanie fotek..lepiej poźno niż wcale ;D ;D
Nadrabiam więc zaległości ;)

Kociak, teraz t on juz jest wielkim kocurem, i wazy z 6 kilo ;)
Ale jak chcesz to zabieraj go nie ma sprawy... bedzie Cię gryzł po nogach rano, zrzucał wszystko co sie znajduje na stole, muchy łapał i zjadał ;D ;D ;D
Nie, tak naprawde to jest kochaniutki i strasznie mądralski i bystry.
Fajne kocicho z niego, nie oddałabym za żadne skarby ;)

reklama
Melanie nie mam aktualnych zdjeci jego ale bede miec w poniedzialek bo na sobote i niedziele jedziemy do niegoAle jest juz wielki glowe jak idzie to ma na wysokosci mojej pupy ;D

Do góry